fbpx
A termékben található II-es típusú hidrolizált kollagén peptidek C-vitaminnal és Sophora Japonica virág kivonattal kombinálva fókuszáltan a porcok és a hajszálerek szerkezetére, mögöttes egészségére hatnak. A COLLAGEN MOTION hatóanyagai szervezet szinten támogathatják az érrendszert, a kollagén termelését és beépülését.

Kollagént, C-Vitamint és P-Vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula felnőttek részére.

Az ízületek felszínét borító vékony porcszövetben (hyalinporcban) előforduló kollagén rostok több mint 90%-át a II-es típusú kollagén alkotja. Így a COLLAGEN MOTION jótékony hatását a bőr szerkezetén kívül az ízületekben, porcokban és a csontozatban fejti ki. {1,2} Az irha réteget legmagasabb mértékben az I-es és III-as típusú kollagén építi fel. {3} Ám a kor előre haladtával a felhám szerkezetben az I-es típusú kollagén válik dominánssá.{4}

Az étrend-kiegészítők piaca megfelelő ismeretek hiányában elnyelheti a fogyasztót, ezért szükségeltetik, hogy tisztán lásson a különböző kollagén típusok meglétének kérdéskörében.

A kollagén fontos szerkezeti funkcióval rendelkezik a csontszerkezet normál fenntartását tekintve.  Vizsgálat támasztja alá, hogy a rendszeres, megfelelő minőségű hidrolizált kollagén bevitellel a csontsűrűség megnövekszik, az ízületi fájdalmak kialakulása csökkenhet {5}, illetve befolyásolja az osteoblast aktivitást, amely hétköznapi nyelven a csontépülés folyamatát jelenti.{6}

A termék hatékonysága a II-es típusú kollagén P-vitaminnal történő kombinálásának is köszönhető. A magas antioxidáns és szabadgyökfogó hatás eléréséhez a Sophora Japonica L. virág kivonatában fellelhető, flavonoidnak minősűlő {7} P-vitamin használatára esett a választás.

A hozzáadott C-vitamin hozzájárul a normál kollagén képződéshez és ezen keresztül a normál csontozat, fogak illetve a porcok normál állapotának, működésének fenntartásához. {8} Nem elhanyagolható, hogy a túlzott C-vitamin hiány csonttörékenységet idézhet elő, emiatt elengedhetetlen, hogy szervezetünknek megfelelő mennyiségben, rendszeresen biztosítsuk azt.{9}

Étrend-kiegészítő termékeink a Vcaps® Plus kapszulahéjakba kerültek letöltésre, melyek jellemzői: növényi alapú forrásból származnak, a Vegetarian Society jóváhagyta, GMO mentes projektekkel hitelesítették, KOSHER és HALAL tanúsítvánnyal rendelkeznek.

Zselatinszerű megjelenésük és fényes felületük eredményeként könnyen nyelhetőek.

A NANRI étrend-kiegészítők TALKUM-, TITÁN-DIOXID- (SZÍNEZÉK), SZILICIUM-DIOXID- (NANORÉSZECSKE), SZTEARÁT/SZTEARIN- (IMMUNELNYOMÓK), MALTODEXTRIN (SZÉNHIDRÁT), TARTÓSÍTÓSZERMENTESEK.

Felhasználási útmutató: fogyasszon napi 2 kapszulát étkezés közben

Hivatkozások:

 1. https://journals.plos.org/plosone/article?id=10.1371/journal.pone.0224839
 2. https://aok.pte.hu/docs/phd/file/dolgozatok/2018/Farkas_Boglarka_PhD_dolgozat.pdf
 3. http://doktori.bibl.u-szeged.hu/2105/1/Hunyadk%C3%BCrti_Judit%20Ph.D%202014.pdf
 4. https://academicjournals.org/journal/AJB/article-full-text-pdf/D84A6BD34177
 5. http://www.nutricionhospitalaria.com/pdf/9482.pdf
 6. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/21927918/
 7. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/28344465/
 8. https://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=OJ:L:2012:136:0001:0040:HU:PDF
 9. https://www.antikvarium.hu/konyv/rapoti-jeno-romvary-vilmos-gyogyito-novenyek-2728

MIKOR
Minden nap délelőtt

HOGYAN
Étkezés közben folyadékkal

MENNYIT
2 kapszula

FONTOS! A megfelelő hatás érdekében minimum 8 hetes rendszeres szedés javasolt, naponta minimum 2,5 - 3 liter víz fogyasztása mellett.

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

2 reviews for Collagen Motion – csirke kollagén P-vitaminnal

 1. Dobó Anikó (megerősített tulajdonos)

  Még csak rövid ideje szedem. Ami nagyon tetszik, hogy sok más kollagénnel szemben nem tartalmaz káros hozzáadott anyagokat.

 2. Névtelen

  Mint versenyszeru sportolo ez nagyon hasznos szamomra. (Konyok, csuklo)

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked

kollagén hány éves kortól Collagen Motion – csirke...