A termékben található II-es típusú hidrolizált kollagén peptidek C-vitaminnal és Sophora Japonica virág kivonattal kombinálva fókuszáltan a porcok és a hajszálerek szerkezetére, mögöttes egészségére hatnak. A COLLAGEN MOTION hatóanyagai szervezet szinten támogathatják az érrendszert, a kollagén termelését és beépülését.

Kollagént, C-Vitamint és Rutint tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula felnőttek részére.

Az ízületek felszínét borító vékony porcszövetben (hyalinporcban) előforduló kollagén rostok több mint 90%-át a II-es típusú kollagén alkotja. Így a COLLAGEN MOTION jótékony hatását az ízületekben, porcokban és a csontozatban fejti ki. {1,2} Az irha réteget legmagasabb mértékben az I-es és III-as típusú kollagén építi fel. {3} Ám a kor előre haladtával a felhám szerkezetben az I-es típusú kollagén válik dominánssá.{4}

Az étrend-kiegészítők piaca megfelelő ismeretek hiányában elnyelheti a fogyasztót, ezért szükségeltetik, hogy tisztán lásson a különböző kollagén típusok meglétének kérdéskörében.

Kapszuláinkat oly módon konstruáltuk, hogy az emberi test különböző területein a megfelelő hatóanyagok használatával segítsék a normál állapot fenntartását. Ezért eltérő típusú kollagént használtunk a bőr szerkezetének védelmére, valamint a csontozat és ízületek karbantartására. Így alkottuk meg az ATX COLLAGEN-t az I-es típusú kollagénnel, a COLLAGEN MOTION-t pedig a II-es típusú kollagénnel.

A kollagén fontos szerkezeti funkcióval rendelkezik a csontszerkezet normál fenntartását tekintve.  Vizsgálat támasztja alá, hogy a rendszeres, megfelelő minőségű hidrolizált kollagén bevitellel a csontsűrűség megnövekszik, az ízületi fájdalmak kialakulása csökkenhet {5}, illetve befolyásolja az osteoblast aktivitást, amely hétköznapi nyelven a csontépülés folyamatát jelenti.{6}

A termék hatékonysága a II-es típusú kollagén Rutinnal történő kombinálásának is köszönhető. A magas antioxidáns és szabadgyökfogó hatás eléréséhez a Sophora Japonica L. virág kivonatában fellelhető, flavonoidnak minősűlő {7} Rutin használatára esett a választás.

A hozzáadott C-vitamin hozzájárul a normál kollagén képződéshez és ezen keresztül a normál csontozat, fogak illetve a porcok normál állapotának, működésének fenntartásához. {8} Nem elhanyagolható, hogy a túlzott C-vitamin hiány csonttörékenységet idézhet elő, emiatt elengedhetetlen, hogy szervezetünknek megfelelő mennyiségben, rendszeresen biztosítsuk azt.{9}

Étrend-kiegészítő termékeink a Vcaps® Plus kapszulahéjakba kerültek letöltésre, melyek jellemzői: növényi alapú forrásból származnak, a Vegetarian Society jóváhagyta, GMO mentes projektekkel hitelesítették, KOSHER és HALAL tanúsítvánnyal rendelkeznek.

Zselatinszerű megjelenésük és fényes felületük eredményeként könnyen nyelhetőek.

A NANRI étrend-kiegészítők TALKUM-, TITÁN-DIOXID- (SZÍNEZÉK), SZILICIUM-DIOXID- (NANORÉSZECSKE), SZTEARÁT/SZTEARIN- (IMMUNELNYOMÓK), MALTODEXTRIN (SZÉNHIDRÁT), TARTÓSÍTÓSZERMENTESEK.

Felhasználási útmutató: fogyasszon napi 2 kapszulát étkezés közben

Hivatkozások:

  1. https://journals.plos.org/plosone/article?id=10.1371/journal.pone.0224839
  2. https://aok.pte.hu/docs/phd/file/dolgozatok/2018/Farkas_Boglarka_PhD_dolgozat.pdf
  3. http://doktori.bibl.u-szeged.hu/2105/1/Hunyadk%C3%BCrti_Judit%20Ph.D%202014.pdf
  4. https://academicjournals.org/journal/AJB/article-full-text-pdf/D84A6BD34177
  5. http://www.nutricionhospitalaria.com/pdf/9482.pdf
  6. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/21927918/
  7. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/28344465/
  8. https://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=OJ:L:2012:136:0001:0040:HU:PDF
  9. https://www.antikvarium.hu/konyv/rapoti-jeno-romvary-vilmos-gyogyito-novenyek-2728

MIKOR
Minden nap délelőtt

HOGYAN
Étkezés közben folyadékkal

MENNYIT
2 kapszula

FONTOS! A megfelelő hatás érdekében minimum 8 hetes rendszeres szedés javasolt, naponta minimum 2,5 - 3 liter víz fogyasztása mellett.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Select your currency
HUF Magyar forint
EUR euró