fbpx
< Arcápolás

Az arctörlőkhöz is nagyon gondosan választottuk ki az alapanyagot a tervezéskor. Alap szempont volt a fenntarthatóság és a környezetbarát minőség.

Hiszen az arcápolás során még fontosabb, hogy természetes eszközöket használjunk, melyek nem irritálják az érzékeny bőrfelületeket (pl. szemkörnyék) vagy adott esetben a gyulladt, kipirosodásra hajlamos bőrt.

Gyengéden töröld szárazra len arctörlőnkkel a bőröd a SUNSHINE DEW antioxidáns tisztító olaj vagy az AHOY LOVE tápláló arctisztító krém használata után.

Arctörlőinket igazolt, ÖKO-TEX standard 100. I. osztályú lenvászon alapanyagból készítettük szívvel-lélekkel saját kis műhelyünkben.

A tanúsítvány I. osztálya azt jelenti, hogy az anyag csecsemők és 36 hónapos kor alatti kisgyermekek számára is alkalmas.

Az ÖKO-TEX igazolás sorozatszáma: IW 00224, ezt IDE kattintva tudod ellenőrizni.

A lenrost a legerősebb és a legszilárdabb természetes rostok közé tartozik. A lenből készült textileket tartósság és strapabírás jellemzi.

A 2017-es Pulse of the Fashion Industry jelentése szerint a len a második legfenntarthatóbb anyag a gyapjú után.

Len termékek esetében nem kell megijedni, ha nem találkozol organikus minősítéssel ellátott címkével, hiszen maga a termesztés a legtöbb esetben organikus. A len ellenállóbb növény, mint a pamut, nincs is szükség növényvédő szerek használatára, mivel az egyetlen ellensége a szántóföldi egér, nem a rovarok.

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Len arctörlő fahéj”

Your email address will not be published. Required fields are marked

Len arctörlő fahéj

2 900 Ft