fbpx
< Otthon

nőies gyapjú poncsó

A gyapjú 100%-ig természetes anyag, mely fenntartható forrásból származik és nem okoz bőrirritációt. Legkiemelkedőbb tulajdonsága a hő-tartása.

A gyapjú elektrosztatikusan nem töltődik fel, taszítja a port ezért anti-allergén hatású. Gyűrődésálló, rugalmas, mentes a finom portól, a poratkáktól, ami nagyon fontos az asztmásoknak, allergiásoknak, egyéb légúti megbetegedésben szenvedőknek.

kapucnis fekete gyapjú poncsó

Olyan partnerünktől származik, ahol a tisztességes munkakörülmények és a környezettudatos gyártás iránti elkötelezettségünk maximálisan teljesül.

Erősen hiszünk a fenntarthatóság fontosságában a mindennapi- és az üzleti életben egyaránt. Arra törekszünk, hogy munkánk minden mozzanatában felelősségteljesek és figyelmesek legyünk minden részletre.

Gyapjú poncsók karbantartása, mosása:

A napfény komoly károsodást okozhat a gyapjún, anyaga elbomlik, ami szilárdságcsökkenést és elszíneződést okozhat.

Szeretnénk néhány alapszabályt megosztani veled, amelyek betartásával a gyapjú hosszú-hosszú évekig újszerű marad.

Természetes mivoltukból adódóan a gyapjú termékek pici odafigyelést igényelnek.

  • A gyapjú poncsód a kicsomagolás után szabad levegőn jól rázd ki. Át is porszívózhatod. Ugyanis a gyapjúnak vagy egy természetes szálhullása, ami a megfelelő használat során fokozatosan csökken. Fél – egy órát hagyd a szabad levegőn szellőzni, árnyékos helyen.

 

  • Hetente egy alkalommal szabad levegőn szellőztesd át. Legalkalmasabb, amikor ködös, nyirkos, párás az idő. Ugyanis a páradús, friss levegő felfrissíti a gyapjúszálakat. Ha a folyamatos szellőztetést betartod, akkor gyakorlatilag 2 évente elegendő átmosni. Természetes lanolintartalmának köszönhetően a gyapjú képes önmagát tisztítani.

 

  • Nem ajánlott szintetikus mosószerek, fehérítők vagy klórtartalmú mosószerek használata a tisztításához. Ajánljuk sensitive folyékony mosószerünket, amely kényes textíliák (gyapjú, selyem, len, csipke…) mosásához való.

 

  • Max. 25-30 fokos mosószeres vízben, finoman és alaposan át kell nyomkodni a kádban és néhányszor átforgatni. Hideg vízzel ugyanezt a folyamatot megismételve történik az öblítés, míg minden mosószer eltávozik.

 

  • Nem szabad kicsavarni, alacsony fordulatszámon centrifugázható. Óvatosan össze kell nyomkodni, hogy a víz nagy része kicsorogjon belőle. A szárítás (direkt napfénytől védve) történjen, kiterítve. Ez általában 1-2 teljes napot jelent. Tilos gépben szárítani.

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Frequently bought together

30 690 Ft
2 db termék

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “100% gyapjú kapucnis poncsó fekete”

Your email address will not be published. Required fields are marked

gyapjú kabát kapucnival fekete színben 100% gyapjú kapucnis poncsó fe...

Original price was: 28 500 Ft.Current price is: 26 000 Ft.