fbpx
< Illatgyertyák

Monroe’s kiss illatgyertya összetevők: 100% repce- kókusz viasz keverék, illatolaj

Hiszünk az „Én-idő” szükségességében. Fontos, hogy olykor-olykor elcsendesítsük elménket. A legjobb alkalom ilyenkor gyertyát gyújtani, derűt és nyugalmat engedve magunknak, mert a mentális szokások békés elméhez vezetnek.

A gyertyák nemcsak hangulatos légkört teremtenek, gyönyörű illatokkal töltik meg otthonodat, de ami még fontosabb, nagyszerű közérzetet tudnak kialakítani bennünk!

Figyelmeztetés: Az illatokra érzékeny vásárlók használják kellő elővigyázatossággal a terméket. A légfrissítők használata nem helyette síti a megfelelő higiéniát.Iso E-Super, 4-tert-Butylcyclohexyl acetate, Benzyl salicylate, Cedrol methyl ether, Geranyl acetate, alpha-Hexylcinnamaldehyde komponenseket tartalmaz.

Gyertyák biztonságos használatának legfontosabb szabályai:

A gyertyákat minden esetben stabil, hőálló felületre elhelyezve, huzatmentes helyen, más hőforrástól vagy éghető anyagoktól távol kell égetni.
Ügyelj arra, hogy az égő gyertyát gyermekektől vagy háziállatoktól távol helyezd el és soha ne hagyd felügyelet nélkül.
Az égő gyertyát soha ne érintsd meg és ne próbáld áthelyezni, a kerámia fala felforrósodhat.
Használd biztonságosan, tartsd be a dobozban található biztonsági előírásokat is.

Gyertyák megfelelő használata:

Előkészületek:
Meggyújtás előtt a kanócot amennyiben szükséges, vágd vissza 1cm-re. Hosszú vagy egyenetlen kanóc a láng ugrálását vagy kormos égést okozhat. A biztonságos használati szabályok szerint helyezd a gyertyát huzatmentes, vízszintes, stabil, hőálló felületre.

Égetés:
A gyertyákat első alkalommal érdemes addig égetni, míg az teljes átmérőjében fel nem olvad. Így tud kialakulni az ún. viaszmedence, mely az illat teljes párolgását segíti elő. Ezáltal a viaszgyűrű kialakulása is elkerülhető a kerámia falán, mely a gyertya élettartamát csökkenti.

Rendszeresen szükséges visszavágni a kanócot, max. 1cm-re, így elkerülhető a füstölés. A folyamatos égési idő alkalmanként 3-4 óránál ne legyen hosszabb.

Helyes eloltás:
Soha ne használj vizet a gyertya eloltásához, a forró viasz kifröccsenhet, a kerámia szétrepedhet. Amikor már kevesebb, mint kb. 1cm viasz maradna a kerámiában, oltsd el a gyertyát. Hagyd kihűlni, távolítsd el a maradék viaszt és hasznosítsd újra a poharat. Minden gyertyapoharunk ólommentes mázzal készült!

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Illatgyertya érzéki fekete málnával – Monroe’s Kiss”

Your email address will not be published. Required fields are marked

málna vanília illatgyertya Illatgyertya érzéki fekete mál...

6 990 Ft

Értesítést kérek, ha újra elérhető lesz