fbpx
< Akciók

A gyapjú 100%-ig természetes anyag, mely fenntartható forrásból származik és nem okoz bőrirritációt.

vintage kockás gyapjú takaró

Legkiemelkedőbb tulajdonsága a hő-tartása.

A gyapjú elektrosztatikusan nem töltődik fel, taszítja a port ezért anti-allergén hatású. Gyűrődésálló, rugalmas, mentes a finom portól, a poratkáktól, ami nagyon fontos az asztmásoknak, allergiásoknak, egyéb légúti megbetegedésben szenvedőknek.

A bőrünk érzékenységétől is függ, mennyire érezzük szúrósnak a gyapjút. Van, akit a legfinomabb merinó is szúr. És vannak, akiken a mások által szúrósnak minősített darabok sem fognak ki.

A gyapjú minőségét az éghajlat és a takarmány is befolyásolja.

vintage kockás gyapjú takaró vázával

Hogyan mosd a gyapjút:

Nem ajánlott szintetikus mosószerek, fehérítők vagy klórtartalmú mosószerek használata a tisztításához. Ajánljuk sensitive folyékony mosószerünket, amely kényes textíliák (gyapjú, selyem, len, csipke…) mosásához való.

Max. 25-30 fokos mosószeres vízben, finoman és alaposan át kell nyomkodni a kádban és néhányszor átforgatni. Hideg vízzel ugyanezt a folyamatot megismételve történik az öblítés, míg minden mosószer eltávozik.

Nem szabad  kicsavarni, alacsony fordulatszámon centrifugázható. Óvatosan össze kell nyomkodni, hogy a víz nagy része kicsorogjon belőle. A szárítás (direkt napfénytől védve) történjen, kiterítve. Ez általában 1-2 teljes napot jelent. Tilos gépben szárítani.

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “100% gyapjú takaró kockás, 140x210cm”

Your email address will not be published. Required fields are marked

100% gyapjú takaró kockás, 140...

Original price was: 26 500 Ft.Current price is: 22 900 Ft.