fbpx
< Kiegészítő eszközök

Természetes szivacs használata:

  • Első használat előtt meleg vízben jól nyomkodd át a szivacsot, így megduzzad, felpuhul a méhsejtes textúra.

tengeri szivacs len törölközővel

  • Nagyon nedvszívó, sima, gazdag habot képez akár szappannal, szilárd tusfürdővel vagy folyékony tusfürdővel használod.  A szivacsban található ásványi anyagok azonban akkor tudják a legoptimálisabban ápolni a bőröd, ha csak önmagában, szappan vagy tusfürdő nélkül átmasszírozod vele az egész tested. Az arcodhoz mindig használj külön szivacsot, úgy ahogy a törölköző esetében is.
  • Használat után jól át kell öblíteni langyos vízzel, hogy az esetleges szappanmaradványok és szennyeződések a szivacsból eltávozzanak.
  • Két használat között tartsd szárazon, egy rácsos, jól szellőző szappantartón vagy polcon.
  • A természetes tengeri szivacs tartósabb, mint egy szintetikus szivacs, mert kopásállóbb – jó higiéniával évekig is kitart.

 

Természetes tengeri szivacs tisztítása, élettartamának meghosszabbítása:

  • Hetente egyszer 3dl langyos vízben 1 evőkanál szódabikarbónát + 1kk sót keverj el. 25-30 perces áztatás után sima langyos vízzel öblítsd át és mehet száradni egy jól szellőző helyre.
  • Biológiailag lebomló, fenntartható és természetes alternatívát jelentenek a műanyag vagy szintetikus anyagokból készült szivacsok helyettesítésére.

A természetes tengeri szivacsok tengeri élőlények, agy vagy idegrendszer nélkül. Ezek a tengeri élőlények szikla vagy kavicshoz hasonló stabil támaszon élnek. Évszázadok óta a tengerben nőnek, kiváló megújulási képességgel rendelkeznek.

Mi (a NANRI-s család) a saját életünkben is igyekszünk mindenből a természeteset, fenntarthatót választani. Nagyon szeretjük a termékeinket, természetesen mindet teszteltük és amit csak lehet használunk is, így teljes bizalommal és szeretettel ajánljuk Neked is. 🌱

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Frequently bought together

7 190 Ft
2 db termék

1 review for Természetes tengeri szivacs 10-11cm

  1. seres.krisztina77

    Ajándékba kaptam ezt a gyönyörűséget,nagyon szuper. 6 napja használom,és azt kell,hogy mondjam több mint szuper. Nem túl erősen,de mégis át masszírozom vele a bőrömet. Nem tolakodóan dörzsől,de nem is puha. Pont jó,nagyon megszerettem. Csak ajánlani tudom.

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked

tengeri szivacsok 10-11cm Természetes tengeri szivacs 10...