fbpx

Természetes szivacs használata:

 

  • Első használat előtt meleg vízben jól nyomkodd át a szivacsot, így megduzzad, felpuhul a méhsejtes textúra.

 

  • Nagyon nedvszívó, sima, gazdag habot képez akár szappannal, szilárd tusfürdővel vagy folyékony tusfürdővel használod.  A szivacsban található ásványi anyagok azonban akkor tudják a legoptimálisabban ápolni a bőröd, ha csak önmagában, szappan vagy tusfürdő nélkül átmasszírozod vele az egész tested. Az arcodhoz mindig használj külön szivacsot, úgy ahogy a törölköző esetében is.

tusfürdő tömb szappan

ÉRDEKEL A TESTÁPOLÁS

 

  • Használat után jól át kell öblíteni langyos vízzel, hogy az esetleges szappanmaradványok és szennyeződések a szivacsból eltávozzanak.

 

  • Két használat között tartsd szárazon, egy rácsos, jól szellőző szappantartón vagy polcon.

 

  • A természetes tengeri szivacs tartósabb, mint egy szintetikus szivacs, mert kopásállóbb – jó higiéniával évekig is kitart.

 

Természetes tengeri szivacs tisztítása, élettartamának meghosszabbítása:

 

  • Hetente egyszer 3dl langyos vízben 1 evőkanál szódabikarbónát + 1kk sót keverj el. 25-30 perces áztatás után sima langyos vízzel öblítsd át és mehet száradni egy jól szellőző helyre.

 

  • Biológiailag lebomló, fenntartható és természetes alternatívát jelentenek a műanyag vagy szintetikus anyagokból készült szivacsok helyettesítésére.

 

A természetes tengeri szivacsok tengeri élőlények, agy vagy idegrendszer nélkül. Ezek a tengeri élőlények szikla vagy kavicshoz hasonló stabil támaszon élnek. Évszázadok óta a tengerben nőnek, kiváló megújulási képességgel rendelkeznek.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Természetes tengeri szivacs” értékelése elsőként

Your email address will not be published. Required fields are marked

tengeri szivacs fürdéshez Természetes tengeri szivacs

1 800 Ft

Select your currency
HUF Magyar forint
EUR euró