fbpx
< Baba/Gyerek

Természetes tengeri szivacs használata:

  • Első használat előtt meleg vízben jól nyomkodd át a szivacsot, így megduzzad, felpuhul a méhsejtes textúra.

  • Nagyon nedvszívó, sima, gazdag habot képez akár szappannal, szilárd tusfürdővel vagy folyékony tusfürdővel használod.  A szivacsban található ásványi anyagok azonban akkor tudják a legoptimálisabban ápolni a bőröd, ha csak önmagában, szappan vagy tusfürdő nélkül átmasszírozod vele az egész tested. Az arcodhoz mindig használj külön szivacsot, úgy ahogy a törölköző esetében is.

 

  • Használat után jól át kell öblíteni langyos vízzel, hogy az esetleges szappanmaradványok és szennyeződések a szivacsból eltávozzanak.
  • Két használat között tartsd szárazon, egy rácsos, jól szellőző szappantartón vagy polcon.

tengeri szivacs kő szappantartó marseille szappan

Természetes tengeri szivacs tisztítása, élettartamának meghosszabbítása:

  • Hetente egyszer 3dl langyos vízben 1 evőkanál szódabikarbónát + 1kk sót keverj el. 25-30 perces áztatás után sima langyos vízzel öblítsd át és mehet száradni egy jól szellőző helyre.
  • Biológiailag lebomló, fenntartható és természetes alternatívát jelentenek a műanyag vagy szintetikus anyagokból készült szivacsok helyettesítésére.

 

A természetes tengeri szivacsok tengeri élőlények, agy vagy idegrendszer nélkül. Ezek a tengeri élőlények szikla vagy kavicshoz hasonló stabil támaszon élnek. Évszázadok óta a tengerben nőnek, kiváló megújulási képességgel rendelkeznek.

Mi (a NANRI-s család) a saját életünkben is igyekszünk mindenből a természeteset, fenntarthatót választani. Nagyon szeretjük a termékeinket, természetesen mindet teszteltük és amit csak lehet használunk is, így teljes bizalommal és szeretettel ajánljuk Neked is. 🌱

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Frequently bought together

16 680 Ft
3 db termék

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Természetes tengeri szivacs 12-13cm”

Your email address will not be published. Required fields are marked

természetes tengeri szivacsok 12-13cm méretben egymás mellett Természetes tengeri szivacs 12...

3 990 Ft