fbpx
< Slow living

skarlát Íbisz, skarlátbatla madár vízparton

Len strandtáska, shopper 
Íbisz és növény mintás

A táskán látható Skarlát Íbisz, vagy Skarlátbatla a Karib-tenger déli részén található Trinidad és Tobago szigetország nemzeti madara. Folyótorkolatoknál, lapályoknál élő gázlómadár.

Úgy gondolom, ennél nemesebb mintázatú len anyagot keresve sem találhattunk volna a strandtáskánkhoz 🌱.

strandtáska alja

A legjobb shopper vagy strandtáskák nem csupán a vásárlás szempontjából ideális darabok, de divatos kiegészítők is egyben. Ezért igazán jól használhatóak nem csak a városi jövés-menéshez, de az olyan alkalmakhoz is, ahol esetleg kicsit elegánsabb szettben szükséges megjelenjünk.

strandtáska összehajtva

A NANRI strandtáskák tökéletesek hosszú séták vagy kirándulások mellé is. Ideálisan pakolható ételes doboz és kulacs is, egy pulóver vagy piknik takaró, akár még egy esernyő is a váratlan zivatarokra való felkészüléshez.

Nemcsak a vásárlás és a séták alkalmával könnyítik meg a pakolást. Ezen felül tökéletesen funkcionálnak ezek a táskák arra is, hogy helyettesítsék a bőröndöt – ha esetleg máshol alszunk egy-két napot. Remekül pakolható egy-két váltás ruhaneműre is.

Sokan használják edző táskának is, hogy az edzéshez szükséges dolgaikat (edző cipő, papucs, törölköző, fürdőruha, kulacs…) vigyék magukkal benne a terembe, uszodába, szaunába.

strandtáskák, shopper táskák összehajva

A len strandtáska, shopper mosása:

  • Mosógépben max. 30 fokon mosható.
  • Nem ajánlott szintetikus mosószerek, fehérítők vagy klórtartalmú mosószerek használata a tisztításához. Ajánljuk sensitive folyékony mosószerünket a len táskák mosásához.
  • Kiterítve a legjobb szárítani, de szárítógépben is szárítható a leggyengédebb fokozaton.
  • Vasalható is, de mi NANRI-sok a természeteseb, picit gyűrött megjelenéséért is szeretjük a lent. Sok ember számára hangulatosabb a ráncos megjelenése.

A 2017-es Pulse of the Fashion Industry jelentése szerint a len a második legfenntarthatóbb anyag a gyapjú után.

Len termékek esetében nem kell megijedni, ha nem találkozol organikus minősítéssel ellátott címkével, hiszen maga a termesztés a legtöbb esetben organikus. A len ellenállóbb növény, mint a pamut, nincs is szükség növényvédő szerek használatára, mivel az egyetlen ellensége a szántóföldi egér, nem a rovarok.

Mi a különbség a len és a pamutvászon anyagok között?

Az eredendően erős lenszálakat jacquard szövőszékeken sima és szatén szövések összetett kombinációjával kötik össze. Az eredmény erős és tartós lenszövet. A lenben található lenszálak erősebbek, mint a pamutvászonban található bolyhos szálak.

A len tartósabb használat esetén is rugalmasabb, mint a pamutvászon. Gyakorlatilag nem, vagy nagyon hosszú idő után kezd el kopni. A len üreges szálainak és lazább szövésének köszönhetően jobban lélegzik, mint a pamut.

Mi is a len?

A len szövet növényi lenszálakból készül, nagyra értékelik a tartósságáért és a sokoldalú felhasználhatóságáért. A közepes súlyú anyag üreges szálakkal rendelkezik, amelyek természetesen szigetelnek, így nyáron hűvösek, télen pedig melegek.

A len nedvszívó és gyorsan szárad. A len népszerűsége több tízezer éves múltra tekint vissza.

Jogi nyilatkozat a strandtáska színeivel kapcsolatban:

A tényleges szín a képen láthatótól eltérhet. Ez annak a ténynek köszönhető, hogy minden számítógép-monitor, mobil telefon kijelző eltérő képességgel rendelkezik a színek megjelenítésére, és mindenki másképp látja ezeket a színeket. Igyekszünk fotóinkat úgy szerkeszteni, hogy a minták és a színek a lehető legélethűbbek legyenek, de kérjük, vegye figyelembe, hogy a tényleges szín kissé eltérhet a képernyőn, monitoron. Nem tudjuk garantálni, hogy a látott szín pontosan tükrözi a termék valódi színét. 

Kérjük, vegye figyelembe, hogy ha azonos színű termékeket vásárol különböző időpontokban, előfordulhat néhány színárnyalatnyi eltérés. Ez azért van így, mert a textilek különböző festéksorokból készülhetnek, és az árnyalat eltérő lehet a természetes lenvászon minősége miatt.
Ezért a színnel kapcsolatban nem tudunk reklamációt elfogadni.

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Frequently bought together

28 970 Ft
3 db termék

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Strandtáska, shopper Íbisz”

Your email address will not be published. Required fields are marked

strandtáska bevásárló Íbisz mintás Strandtáska, shopper Íbisz

9 990 Ft