fbpx
< Otthon

Miért jó választás a len sport törölköző?

A len sport törölközők jó tulajdonságaikat az alapanyaguknak köszönhetik. A lenrost a legerősebb és a legszilárdabb természetes rostok közé tartozik. A lenből készült textileket tartósság és strapabírás jellemzi.

sport szauna törölközők len anyagból kék és szürke

Len törölközőnk anyaga puha, jól felszívja a nedvességet, természetes érzetet nyújt. Érzékeny bőrűeknek, gyerekeknek, babáknak kifejezetten a lenből készült textilek használata javasolt. Nem irritálja az érzékeny bőrt, nem szöszölődik.

sport szauna törölköző félbe hajtva

A len szövet növényi lenszálakból készül, nagyra értékelik a tartósságáért és a sokoldalú felhasználhatóságáért. 

A len nedvszívó és gyorsan szárad, népszerűsége több tízezer éves múltra tekint vissza. A régi technikák és a modern technológiák kombinációjának eredménye a kiváló minőségű és egyedi textilek melyeket nálunk megtalálsz.

Mi (a NANRI-s család) a saját életünkben is igyekszünk mindenből a természeteset, fenntarthatót választani. Nagyon szeretjük a termékeinket, természetesen mindet használjuk is, így teljes bizalommal és szeretettel ajánljuk Neked is. 🌱

Len sport törölköző mosása:

  • Mosógépben max. 30 fokon mosható.
  • Nem ajánlott szintetikus mosószerek, fehérítők vagy klórtartalmú mosószerek használata a tisztításához. Ajánljuk a hypoallergén folyékony mosószerek használatát, melyet házilag te is el tudsz készíteni a nálunk megvásárolható Marseille szappanból. Marseille szappan
  • Kiterítve a legjobb szárítani, de szárítógépben is szárítható a leggyengédebb fokozaton.
  • Vasalható is, de mi NANRI-sok a természeteseb, picit gyűrött megjelenéséért is szeretjük a lent. Sok ember számára hangulatosabb a ráncos megjelenése.

 

A 2017-es Pulse of the Fashion Industry jelentése szerint a len a második legfenntarthatóbb anyag a gyapjú után.

Len termékek esetében nem kell megijedni, ha nem találkozol organikus minősítéssel ellátott címkével, hiszen maga a termesztés a legtöbb esetben organikus. A len ellenállóbb növény, mint a pamut, nincs is szükség növényvédő szerek használatára, mivel az egyetlen ellensége a szántóföldi egér, nem a rovarok.

Ha a fentiek alapján téged is elvarázsolt a len anyag, nézd meg ágyneműinket is. Természetes környezetet teremt a hálószobádban, kellemes érzést nyújt a testednek, javítja az alvásod minőségét és antiallergén tulajdonságokkal rendelkezik.

LEN ÁGYNEMŰK

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Frequently bought together

23 970 Ft
3 db termék

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sport törölköző kétoldalas – krém szürke”

Your email address will not be published. Required fields are marked

sport szauna len törölköző bivalyos Sport törölköző kétoldalas &#8...

8 990 Ft