fbpx
< Arcápolás

earth harbor sea retinol szérum világos zöld textúra

KULCSFONTOSSÁGÚ ÖSSZETEVŐK
Samphire Sea növényi Retinol Digital szérum – Earth Harbor

Sea Samphire, tengeri retinol: ez a gyorsan megújuló pozsgás növény a mediterrán népi gyógyászatban széles körű gyógyászati felhasználásokkal rendelkezik. Spanyolországban és Dél-Olaszországban vízhajtóként, emésztést segítőként és speciális élelmiszerként használták. Számos értékes vegyületet tartalmaz, például aszkorbinsavat, karotinoidokat, tanninokat és flavonoidokat (1)

A Sea Samphire egy magas őssejttartalmú növény, amelyről ismert, hogy segíti a bőr megújulását. Technikailag a növényi őssejtek fokozzák az epidermális őssejtek szaporodását azáltal, hogy stimulálják a fibroblasztokat a kollagén szintézisére, ami viszont serkenti a bőr regenerálódását (2). Magas a C-vitamin és alapvető antioxidáns tartalma, melyek segítenek megvédeni a bőrt a szabad gyököktől, melyek az idő előtti öregedés fő okozói.

  1. Reviewing the Prospects of Sea Fennel (Crithmum maritimum L.)as Emerging Vegetable Crop. 2018. Renna, Massimiliano. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6313929/
  2. Anti-Aging Properties of Plant Stem Cell Extracts. 2018. Miastkowska and Sikora. https://www.mdpi.com/2079-9284/5/4/55/htm?cicada_org_mdm=direct&amp;cicada_org_src=healthwebmagazine.com&amp;crsi=662497356

A Banán gyümölcs leve, a Vörös alga, óceáni MSM és az Imafüzérfa kivonat holisztikus szemlélettel összeállított kombinációja támogatja a bőr védekező képességét a kék fény kibocsátás által okozott károk hatásai ellen. Bőséges bio-hatóanyagokkal táplálja a bőrt.

A kókuszvíz, a növényi hialuronsav, a növényi glicerin és a vörös alga kivonat szinergikus hidratáló és nedvességmegtartó tulajdonságaik révén egy erősebb, ruganyos érzetet adnak a bőrnek.

Tisztán természetes – Etikus – Fenntartható – Szintetikus anyagok nélkül – Vegán – Állatkísérlet-mentes – 100% Non-GMO – 91% Bio – Fair Trade – Gluténmentes – Szójamentes – Nem tartalmaz töltőanyagokat – Növényi alapú – Élelmiszer minőségű – pH optimalizált – Tudományosan bizonyított összetevők – Terápiás minőségű – Nulla hulladék – Női tulajdonban – Kis tételben gyártja az USA Mermaids – 1% For The Planet®.

earth harbor Samphire retinol

ÖSSZETEVŐK (INCI):
Samphire Sea növényi Retinol Digital szérum – Earth Harbor

Banán gyümölcs lé° (Musa acuminata), Vegan Ocean MSM° (Dimethyl Sulfone), Kókusz dió víz °° (Cocos nucifera), Növényi hialuronsav°° (Sodium Hyaluronate), Sodium Lactate°° (fermentált répa eredetű hidratáló), Sea Samphire kivonat°°° (Crithmum maritimum), Vörös alga kivonat°°° (Chondrus crispus), Imafüzérfa levél kivonat°°° (Melia azedarach), Imafüzérfa virág kivonat°°° (Melia azedarach), Caprylhydroxamic Acid°° (kókuszdió aminosav), Glyceryl Caprylate°° (kókuszdióból származó), növényi Glycerin°°, Jerikói Lonc kivonat°° (Lonicera caprifolium)

° Certified Organic
°° Non GMO
°°° Vadon termett

Mi (a NANRI-s család) a saját életünkben is igyekszünk mindenből a természeteset választani. Nagyon szeretjük a termékeinket, természetesen mindet használjuk is, így teljes bizalommal és szeretettel ajánljuk Neked is 🌱

Tarts velünk és válassz tudatosan arcápolásodhoz is fenntartható, természetes és környezetbarát termékeket.

Az Earth Harbor márkáról és a termékeikről bővebben az alábbi gombra kattintva olvashatsz:

Earth Harbor

  • „A természet erejét használjuk, hogy biztonságos, etikus és fenntartható termékeket kínáljunk.
  • Büszkék vagyunk arra, hogy cégünk nem tőke befektetők által alapított cég. Az EARTH HARBOR-t egy toxikológus + gyógynövényszakértő alapította.
  • Hatékony, növényi eredetű bőrápolókat kínálunk, amelyek segítenek a teljesen természetes bőrápolás követőinek.
  • Carbon neutral, plastic negative és az 1% For The Planet® partnere vagyunk.”

earth harbor cosmetic

A termék nem alkalmas bőrbetegségek kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. Gyermekek elől elzárva tartandó.

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Frequently bought together

9 880 Ft
2 db termék

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Samphire Sea növényi retinol szérum mini – Earth Harbor”

Your email address will not be published. Required fields are marked

earth harbor samphire retinol szérum üvegcsében és kicseppentve Samphire Sea növényi retinol s...

2 890 Ft