A NANRI levendula illatú mosódarája vegyszermentes, hagyományosan főzött, 100% növényi alapanyagú háziszappan reszelékből készült, tisztító hatású és környezetbarát.

Folttisztításhoz: Az olyan erős foltok eltávolításához, mint a zsír-, vér-, tea- és kávéfoltok is használhatod. Hideg vízbe áztasd be a textilt minél hamarabb, hogy a folt ne száradjon bele az anyagba. Szórj a foltra egy kiskanál mosódarát és kézzel dörzsöld át alaposan. Ha úgy ítéled meg, hogy a foltot sikerült kimosnod, következhet a tiszta vízben való átöblítés. Nem veszi ki a textil színét.

Érzékeny vagy allergiára hajlamos bőr esetén (babáknál is) én mindig a natúr, teljesen illatmentes tisztítószereket, kozmetikumokat szoktam ajánlani. Ez esetben ajánlom használd a Marseille szappanunkat, mely szintén vegyszermentes, hagyományosan főzött és 100% növényi alapanyagú termék. Ennél jobb minőségű baba-mosószert nem fogsz találni sehol. Minden információt megtalálsz a használatáról ITT.

FIGYELMEZTETÉS! Az illat, amelyet a mosódara tartalmaz, allergiás reakciót válthat ki – ezt a figyelmeztetést az illatosított mosó- és tisztítószernél kötelező feltüntetni.

A mosódarát gyermekektől és háziállatoktól tartsd távol. 

Tömeg 1 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Select your currency
HUF Magyar forint
EUR euró