fbpx

A NANRI cseresznyevirág illatú mosódarája vegyszermentes, hagyományosan főzött, 100% növényi alapanyagú háziszappan reszelékből készült, tisztító hatású és környezetbarát.

Folttisztításhoz: Az olyan erős foltok eltávolításához, mint a zsír-, vér-, tea- és kávéfoltok is használhatod. Hideg vízbe áztasd be a textilt minél hamarabb, hogy a folt ne száradjon bele az anyagba. Szórj a foltra egy kiskanál mosódarát és kézzel dörzsöld át alaposan. Ha úgy ítéled meg, hogy a foltot sikerült kimosnod, következhet a tiszta vízben való átöblítés. Nem veszi ki a textil színét.

Érzékeny vagy allergiára hajlamos bőr esetén (babáknál is) én mindig a natúr, teljesen illatmentes tisztítószereket, kozmetikumokat szoktam ajánlani. Ez esetben ajánlom használd a Marseille szappanunkat, mely szintén vegyszermentes, hagyományosan főzött és 100% növényi alapanyagú termék. Ennél jobb minőségű baba-mosószert nem fogsz találni sehol. Minden információt megtalálsz a használatáról ITT.

FIGYELMEZTETÉS! Az illat, amelyet a mosódara tartalmaz, allergiás reakciót válthat ki – ezt a figyelmeztetést az illatosított mosó- és tisztítószernél kötelező feltüntetni.

A mosódarát gyermekektől és háziállatoktól tartsd távol. 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„MOSÓDARA cseresznyevirág 1000g” értékelése elsőként

Your email address will not be published. Required fields are marked

dobozos mosódara cseresznyevirág MOSÓDARA cseresznyevirág 1000g...

3 400 Ft

Select your currency
HUF Magyar forint
EUR euró