Mosható arctisztító korongok használata

Ugyanúgy, ahogy korábban használtad a pamut vatta korongokat is, erre a mosható arctisztító korongra is önts egy kis mennyiségű arctisztító vizet vagy balzsamot és töröld át vele az arcodat, dekoltázsodat. Vagy használhatod arcpakolás letisztítására is. Imádni fogod az érzést 🙂

Én a használt korongokat a fürdőszobában egy külön kis mosózsákban gyűjtöm, ami ha megtelik, a zsákkal együtt megy a mosógépbe. Ha sminket mosok le az arcomról, akkor azt a pár darabot a Marseille szappannal, kézzel átmosom, kb. 5 percet vesz igénybe, a Marseille szappan MINDEN foltot könnyedén kiszed.

Arctisztító párnácskáinkat 40-60 C°-on moshatod a mosógéppel, én öblítőnek az ecetet vagy a citromsavas vizet használom, levendula illóolajjal. Az ecet fertőtlenít is…

FIGYELEM! A tudatos bőrápolók klubjához bárki csatlakozhat, én igyekszem mindenkit erre ösztönözni.Ugyanis nem csak annak fontos a bőrápolási rutin, aki sminkeli magát!

A sminken kívül a bőrödet baktériumok, szabad szemmel nem látható szennyeződések és elhalt bőr „gazdagítja” minden nap.

A bambusz arctisztító koronggal való lemosással nagyon gyengéden ám alaposan ezeket a szennyeződéseket el tudod távolítani. Ugyanis ezek a szennyeződések eltömítik a pórusokat, apró gyulladásokhoz, pattanások és mitesszerek kialakulásához vezetnek.

Huszonéves kor felett pedig, ahogy a kollagén termelődése visszaesik a szervezetben (ugye ezt tudod, hogy lehet természetes anyagokkal pótolni?  – olvasd el ITT) elkezdenek megjelenni a finom ráncok a szemkörnyék alatt és az ajkaink körül. Ezekbe a finom ráncokba gyönyörűen beülnek a szennyeződések és még jobban elmélyítik azt. Egyszóval elkerülhetetlen a tudatos arcápolási rutin.

Igazából számomra ez is egyfajta ÉN-idő. Csak rólam szól, magamnak és értem teszem, örömmel.

Kezdd el te is a tudatos bőrápolást, ez csak rólad fog szólni. És használj fenntartható és környezetbarát eszközöket a napi rutinjaidhoz.

Összetétel: bambusz-pamut-polieszter

Tömeg 0,01 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Select your currency
HUF Magyar forint
EUR euró