fbpx

Mosható arctisztító korongok használata

Ugyanúgy, ahogy korábban használtad a pamut vatta korongokat is, erre a mosható arctisztító korongra is önts egy kis mennyiségű arctisztító vizet vagy balzsamot és töröld át vele az arcodat, dekoltázsodat. Vagy használhatod arcpakolás letisztítására is. Imádni fogod az érzést 🙂

Én a használt korongokat a fürdőszobában egy külön kis mosózsákban gyűjtöm, ami ha megtelik, a zsákkal együtt megy a mosógépbe. Ha sminket mosok le az arcomról, akkor azt a pár darabot a Marseille szappannal, kézzel átmosom, kb. 5 percet vesz igénybe, a Marseille szappan MINDEN foltot könnyedén kiszed.

Arctisztító párnácskáinkat 40-60 C°-on moshatod a mosógéppel, én öblítőnek az ecetet vagy a citromsavas vizet használom, levendula illóolajjal. Az ecet fertőtlenít is…

FIGYELEM! A tudatos bőrápolók klubjához bárki csatlakozhat, én igyekszem mindenkit erre ösztönözni.Ugyanis nem csak annak fontos a bőrápolási rutin, aki sminkeli magát!

A sminken kívül a bőrödet baktériumok, szabad szemmel nem látható szennyeződések és elhalt bőr „gazdagítja” minden nap.

A bambusz arctisztító koronggal való lemosással nagyon gyengéden ám alaposan ezeket a szennyeződéseket el tudod távolítani. Ugyanis ezek a szennyeződések eltömítik a pórusokat, apró gyulladásokhoz, pattanások és mitesszerek kialakulásához vezetnek.

Huszonéves kor felett pedig, ahogy a kollagén termelődése visszaesik a szervezetben (ugye ezt tudod, hogy lehet természetes anyagokkal pótolni?  – olvasd el ITT) elkezdenek megjelenni a finom ráncok a szemkörnyék alatt és az ajkaink körül. Ezekbe a finom ráncokba gyönyörűen beülnek a szennyeződések és még jobban elmélyítik azt. Egyszóval elkerülhetetlen a tudatos arcápolási rutin.

Igazából számomra ez is egyfajta ÉN-idő. Csak rólam szól, magamnak és értem teszem, örömmel.

Kezdd el te is a tudatos bőrápolást, ez csak rólad fog szólni. És használj fenntartható és környezetbarát eszközöket a napi rutinjaidhoz.

Összetétel: bambusz-pamut-polieszter

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Mosható arctisztító korong” értékelése elsőként

Your email address will not be published. Required fields are marked

mosható bambusz arctisztító korong Mosható arctisztító korong

450 Ft