fbpx
< Slow living

Marseille szappan utazáshoz – miért ajánljuk?

Mert nagyon szeretjük a termékeinket, természetesen mindet használjuk is, így teljes bizalommal használhatod, nem fogsz csalódni 🌱

Tarts velünk és válassz tudatosan utazásaid, kempingezéseid során is fenntartható, természetes és környezetbarát termékeket.

Néhány szó partnerünkről:

1900. óta Salon-de-Provence-ban a Marius Fabre családi szappan műhely négy generáción keresztül örökítette meg az igazi, savon de Marseille szappan tekintélyes hagyományát. Mára ez az utolsó megmaradt független családi vállalkozás, ennek az ősi mesterségnek az örököse.

Ez a Marseille szappan utazához 72% olívaolaj tartalommal 100%-ban tiszta növényi eredetű, mesterséges színezék és tartósítószer mentes, ellentétben a legtöbb kereskedelemben kapható szappannal és tusfürdővel. A Marius Fabre Savon de Marseille gyártási eljárása garantálja az “extra tiszta” szappant, amely nem tartalmaz szennyeződéseket.

Kulcsfontosságú feliratok a Marius Fabre Marseille szappan oldalán: „72% SAVON EXTRA”. Ez igazolja, hogy a szappan 72% olíva olaj tartalmú, mely 100% tiszta növényi eredetű forrásból származik.

marseille szappan logo

Ez a logó pedig garantálja a származást és minőséget, valamint azt, hogy hagyományos Marseille-i kézműves technikával készült a szappan.

Az IGAZI! Marseille szappanhoz nincs lejárati dátum. A jó borhoz hasonlóan, minél régebbi a szappan, annál jobb a minősége.

Marius Fabre Marseille szappan utazáshoz összetevők (INCI):
Sodium olivate, Sodium cocoate, Aqua, Sodium chloride, Sodium hydroxide

  • Sodium olivate: elszappanosított oliva olaj
  • Sodium cocoate, elszappanosított kókusz olaj
  • Aqua: víz Sodium chloride: közönséges nevén só
  • Sodium hydroxide: pH érték szabályzó

Külsőleg alkalmazandó! Ügyelj rá, hogy szembe, szájba ne kerüljön! Ha a termék véletlenül a szembe kerül folyó vízzel öblítsd ki! Csak tiszta, sérülésmentes bőrre használd. Gyermekek elől elzárva tartandó! Tárolás száraz, hűvös, fénytől védett helyen!

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Frequently bought together

10 490 Ft
3 db termék

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Marseille szappan utazáshoz”

Your email address will not be published. Required fields are marked

marseille szappan fém dobozban kempingezéshez Marseille szappan utazáshoz

4 400 Ft