fbpx
< Otthon

Miért jó választás a len sport, szauna és strandtörölköző?

A len törölközők jó tulajdonságaikat az alapanyaguknak köszönhetik. A lenrost a legerősebb és a legszilárdabb természetes rostok közé tartozik. A lenből készült textileket tartósság és strapabírás jellemzi.

természetes tengeri szivacs 12-13cm

Sport és szauna törölközőnk anyaga puha, jól felszívja a nedvességet, természetes érzetet nyújt. Érzékeny bőrűeknek, gyerekeknek, babáknak kifejezetten a lenből készült textilek használata javasolt. Nem irritálja az érzékeny bőrt, nem szöszölődik.

sport szauna törölköző kék kagyló mintás félig feltekerve

A len szövet növényi lenszálakból készül, nagyra értékelik a tartósságáért és a sokoldalú felhasználhatóságáért. A közepes súlyú anyag üreges szálakkal rendelkezik, amelyek természetesen szigetelnek, így nyáron hűvösek, télen pedig melegek.

A len nedvszívó és gyorsan szárad, népszerűsége több tízezer éves múltra tekint vissza. A régi technikák és a modern technológiák kombinációjának eredménye a kiváló minőségű és egyedi textilek melyeket nálunk megtalálsz.

Mi (a NANRI-s család) a saját életünkben is igyekszünk mindenből a természeteset, fenntarthatót választani. Nagyon szeretjük a termékeinket, természetesen mindet használjuk is, így teljes bizalommal és szeretettel ajánljuk Neked is. 🌱

Len törölközők mosása:

  • Mosógépben max. 30 fokon mosható.
  • Nem ajánlott szintetikus mosószerek, fehérítők vagy klórtartalmú mosószerek használata a tisztításához. Ajánljuk a hypoallergén folyékony mosószerek használatát, melyet házilag te is el tudsz készíteni a nálunk megvásárolható Marseille szappanból. Marseille szappan
  • Kiterítve a legjobb szárítani, de szárítógépben is szárítható a leggyengédebb fokozaton.
  • Vasalható is max. 150 fokon, de mi NANRI-sok a természeteseb, picit gyűrött megjelenéséért is szeretjük a lent. Sok ember számára hangulatosabb a ráncos megjelenése.

 

A 2017-es Pulse of the Fashion Industry jelentése szerint a len a második legfenntarthatóbb anyag a gyapjú után.

Len termékek esetében nem kell megijedni, ha nem találkozol organikus minősítéssel ellátott címkével, hiszen maga a termesztés a legtöbb esetben organikus. A len ellenállóbb növény, mint a pamut, nincs is szükség növényvédő szerek használatára, mivel az egyetlen ellensége a szántóföldi egér, nem a rovarok.

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sport, szauna, strandtörölköző tenger mintás”

Your email address will not be published. Required fields are marked

sport szauna törölköző len kék natur tenger Sport, szauna, strandtörölköző...

9 990 Ft