fbpx
< Arcápolás

Az arctörlőkhöz is nagyon gondosan választottuk ki az alapanyagot a tervezéskor. Alap szempont volt a fenntarthatóság és a környezetbarát minőség.

Hiszen az arcápolás során még fontosabb, hogy természetes eszközöket használjunk, melyek nem irritálják az érzékeny bőrfelületeket (pl. szemkörnyék) vagy adott esetben a gyulladt, kipirosodásra hajlamos bőrt.

Így esett a választás a LENVÁSZON-ra. Igazolt, ÖKO-TEX standard 100. I. osztályú lenvászon alapanyagból készítettük szívvel-lélekkel saját kis műhelyünkben.

A tanúsítvány I. osztálya azt jelenti, hogy az anyag csecsemők és 36 hónapos kor alatti kisgyermekek számára is alkalmas.

Az ÖKO-TEX igazolás sorozatszáma: IW 00224, ezt IDE kattintva tudod ellenőrizni.

A lenrost a legerősebb és a legszilárdabb természetes rostok közé tartozik. A lenből készült textileket tartósság és strapabírás jellemzi.

A 2017-es Pulse of the Fashion Industry jelentése szerint a len a második legfenntarthatóbb anyag a gyapjú után.

Len termékek esetében nem kell megijedni, ha nem találkozol organikus minősítéssel ellátott címkével, hiszen maga a termesztés a legtöbb esetben organikus. A len ellenállóbb növény, mint a pamut, nincs is szükség növényvédő szerek használatára, mivel az egyetlen ellensége a szántóföldi egér, nem a rovarok.

 

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Len arctörlő rózsaszín”

Your email address will not be published. Required fields are marked

nanri len arctörlő Len arctörlő rózsaszín

2 900 Ft