fbpx
< Len ágyneműk

Ágyneműnk természetesen környezetbarát, olyan kényelmes és puha, mint amilyennek a képeken is látszik.

len ágynemű huzat párnával

Fázós és „hűvös” alvóknak egyaránt ajánljuk, könnyű és szellős egyedi textúrája remekül szigetel. Nyáron hűvösen, télen pedig melegen tart, egész évben használható ágynemű.

 

A légies szövésnek, a tartós szerkezetnek és az egyre lágyabb tapintásnak köszönhetően könnyen belátható, hogy a len ágynemű kiemelkedő a prémium ágyneműk kategóriájában.

Ha te is értékeled hálószobádban a lazán elegáns megjelenést, és olyan ágyneműt szeretnél, amely éveken át a legkényelmesebb alvást nyújtja számodra, akkor a len ágynemű a legjobb választás.

Len ágyneműnk is olyan partnerünktől származik, ahol a tisztességes munkakörülmények és a környezettudatos gyártás iránti elkötelezettségünk maximálisan teljesül.

Erősen hiszünk a fenntarthatóság fontosságában a mindennapi- és az üzleti életben egyaránt. Arra törekszünk, hogy munkánk minden mozzanatában felelősségteljesek és figyelmesek legyünk minden részletre.

 

Mi a különbség a len és a pamut ágynemű között?

Az eredendően erős lenszálakat jacquard szövőszékeken sima és szatén szövések összetett kombinációjával kötik össze. Az eredmény erős és tartós lenszövet. A lenben található lenszálak erősebbek, mint a pamutszövetben található bolyhos szálak.

A len tartósabb használat esetén is rugalmasabb, mint a pamut. Gyakorlatilag nem, vagy nagyon hosszú idő után kezd el kopni. A len üreges szálainak és lazább szövésének köszönhetően jobban lélegzik, mint a pamut.

Mi (a NANRI-s család) a saját életünkben is igyekszünk mindenből a természeteset, fenntarthatót választani. Nagyon szeretjük a termékeinket, természetesen mindet használjuk is, így teljes bizalommal és szeretettel ajánljuk Neked is . 🌱

Mi is a len?

A len szövet növényi lenszálakból készül, nagyra értékelik a tartósságáért és a sokoldalú felhasználhatóságáért. A közepes súlyú anyag üreges szálakkal rendelkezik, amelyek természetesen szigetelnek, így nyáron hűvösek, télen pedig melegek.

A len nedvszívó és gyorsan szárad. A len népszerűsége több tízezer éves múltra tekint vissza. A len ágyneműket régóta dicsérik, mert mindig friss és száraz marad a legmelegebb éjszakák után is.

De sokkal több van ebben az ágyneműben, mint a könnyű, szellős hírnevében.

 

A len ágynemű mosása:

Nagyon egyszerű.

  • Mosógépben max. 30 fokon mosható.
  • Nem ajánlott szintetikus mosószerek, fehérítők vagy klórtartalmú mosószerek használata a tisztításához. Ajánljuk sensitive folyékony mosószerünket a len ágyneműk mosásához. 

SENSITIVE MOSÓSZER

 

  • Kiterítve a legjobb szárítani, de szárítógépben is szárítható a leggyengédebb fokozaton.
  • Vasalható is max. 150 fokon a len ágynemű, de mi NANRI-sok a természeteseb, picit gyűrött megjelenéséért is szeretjük a lent. Sok ember számára hangulatosabb a ráncos megjelenése.

A 2017-es Pulse of the Fashion Industry jelentése szerint a len a második legfenntarthatóbb anyag a gyapjú után.

Len termékek esetében nem kell megijedni, ha nem találkozol organikus minősítéssel ellátott címkével, hiszen maga a termesztés a legtöbb esetben organikus. A len ellenállóbb növény, mint a pamut, nincs is szükség növényvédő szerek használatára, mivel az egyetlen ellensége a szántóföldi egér, nem a rovarok.

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Frequently bought together

48 590 Ft
2 db termék

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Len ágynemű szett natúr 2 személyes”

Your email address will not be published. Required fields are marked

len ágynemű huzat párnával Len ágynemű szett natúr 2 szem...

43 900 Ft