fbpx
< Konyha

Ez a konyhai komposzt vödör lett a környezetbarát konyhám alapköve. A pulton kapott helyett a mosogató mellett. Kényelmesen elfér, beleillik az elegáns és natúr színű környezetbe.

Az első komposzt vödröm amit beszereztem, betét nélküli volt és pár nap után irdatlan szagok kúsztak ki belőle. Majd elkezdett rozsdásodni. Egyszerűen vállalhatatlan volt. Most a gyerekek homokozó eszközeinek sorát gazdagítja.

Azért választottam ezt a terméket magamnak és hoztam a shopba Nektek is, mert ennek a komposzt vödörnek kivehető belső betétje is van, nemesen egyszerű, ugyanakkor stílusos. Szó szerint dekorációs eleme lett a konyhámnak.

Most 4 hónapja van meg, sehol egy rozsdafolt, semmi hiba – úgy tisztítsd, ahogy lent leírtam.

Folyamatosan törekszem a fenntarthatóbb életmód kialakítására. Egyik napról a másikra nem tudok és nem is lehetséges mindent átvarázsolni, lecserélni, megszokni. A környezetbarát és fenntartható élet megteremtése lassú folyamat. Hosszú és izgalmas utazás megtalálni a praktikákat, kipróbálni eszközöket…

Nálunk nagyon sokat számított, hogy a konyhai élelmiszer hulladékokat már nem a háztartási szemetesbe dobáljuk. Sokkal kevesebb szemetet termelünk.

Komposztálunk, van kis konyhakertünk és az otthonunk, életmódunk pedig napról-napra fenntarthatóbbá válik.

Tarts velem, maradj velem ezen az úton 🙂

Komposzt vödör tisztítása: a belső műanyag vödröt minden ürítés után vegyszermentes mosogatószerrel mosd át, majd ecettel fertőtlenítsd és töröld szárazra. A nagy fém vödröt, ha szükséges mosogatószerrel mosd át és töröld szárazra. 

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Konyhai komposzt vödör 3,5l – kréta színű”

Your email address will not be published. Required fields are marked

komposzt vödör kréta színű Konyhai komposzt vödör 3,5l &#...

14 700 Ft