MIÉRT EZ A LEGJOBB HŐTARTÓ KULACS, TERMOSZ: 

  • Mert ez a kulacs könnyű! 

 

  • A kupak bambuszból készült, növényi olajjal kezelt.
    A dolgok, melyek körülvesznek engem – mindig is fontos volt számomra, hogy funkcionalitásuk mellett elegáns, természetes és szép megjelenésűek legyenek.
    Nem mindegyik gyártó vállalja fel, hogy pontosan milyen rozsdamentes acél alapanyagból készíti a kulacsát. Többféle minőségű is van a piacon.

termosz kulacs környezetbarát

  • A mi kulacsainknak, a folyadékkal érintkező minden egyes része 304-es rozsdamentes acélból készült. A 304-es jobban ellenáll a korróziónak, mint bármely más rozsdamentes acél, mint például a 204 vagy 201. Ráadásul más típusú acélokkal vagy akár műanyagokkal ellentétben nem maradnak mikrorészecskék a kulacsban. További előnye ennek a típusú acélnak: folt mentes, rozsda álló, nem horpad be ha elejted, nem karcolódik

 

  • Az élelmiszer-minőségű szilikon gyűrű BPA-mentes. A legjobb anyag, amely biztosítja a szivárgásmentes záródást.

Termosz tisztítása: Első használat előtt 1 teáskanál szódabikarbónát tegyél a kulacsodba, öntsd fel vízzel és rázd fel jól. Pár perc rázogatás után tiszta vízzel mosd át. 

Az kulacs mosogatógépben mosható; a kupak nem!

A legjobb, ha szódabikarbónával és üvegmosó kefével mosod át minden használatot követően. Szódabikarbónát ITT találod, az üvegmosót pedig ITT.

Tömeg 0,4 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Select your currency
HUF Magyar forint
EUR euró