fbpx

MIÉRT EZ A LEGJOBB KULACS, TERMOSZ: 

  • Mert ez a kulacs könnyű! 

 

  • A kupak bambuszból készült, növényi olajjal kezelt.
    A dolgok, melyek körülvesznek engem – mindig is fontos volt számomra, hogy funkcionalitásuk mellett elegáns, természetes és szép megjelenésűek legyenek.
    Nem mindegyik gyártó vállalja fel, hogy pontosan milyen rozsdamentes acél alapanyagból készíti a kulacsát. Többféle minőségű is van a piacon.

termosz kulacs környezetbarát

  • A mi kulacsainknak, a folyadékkal érintkező minden egyes része 304-es rozsdamentes acélból készült. A 304-es jobban ellenáll a korróziónak, mint bármely más rozsdamentes acél, mint például a 204 vagy 201. Ráadásul más típusú acélokkal vagy akár műanyagokkal ellentétben nem maradnak mikrorészecskék a kulacsban. További előnye ennek a típusú acélnak: folt mentes, rozsda álló, nem horpad be ha elejted, nem karcolódik

 

  • Az élelmiszer-minőségű szilikon gyűrű BPA-mentes. A legjobb anyag, amely biztosítja a szivárgásmentes záródást.

Kulacs tisztítása: Első használat előtt 1 teáskanál szódabikarbónát tegyél a kulacsodba, öntsd fel vízzel és rázd fel jól. Pár perc rázogatás után tiszta vízzel mosd át. 

Az kulacs mosogatógépben mosható; a kupak nem!

A legjobb, ha szódabikarbónával és üvegmosó kefével mosod át minden használatot követően. Szódabikarbónát ITT találod, az üvegmosót pedig ITT.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„HŐTARTÓ KULACS, TERMOSZ” értékelése elsőként

Your email address will not be published. Required fields are marked

kulacs konyhás HŐTARTÓ KULACS, TERMOSZ

9 000 Ft11 400 Ft

Opciók választása
Select your currency
HUF Magyar forint
EUR euró