fbpx
< Otthon

Tippek, receptek, adagolási útmutatók házi tisztítószerek készítéséhez 1000ml-es üveghez:

  • Általános felület-tisztító folyadék fára, csempére, kőre: 2 evőkanál szódabikarbóna + 7 evőkanál reszelt Marseille mosószappant + 1 liter meleg víz. Miután teljesen feloldódott a szappan és a szódabikarbóna, akkor már kész is a házi felmosószered. Ezt a folyadékot hígítva használhatod felmosáshoz, a Marseille szappanos oldat gyönyörű fényt ad bármilyen csempe, kő vagy fa felületnek. Imádni fogod te is 🙂
  • Folyékony mosószer készítése érzékeny bőrre – baba mosószer: Keverj össze 30 gramm fehér Marseille szappanpelyhet (a kis lyukú sajtreszelőn reszelve ez pontosan 6 evőkanálnyit jelent) 1 evőkanál szódabikarbónával. Adj hozzá 1 liter meleg vizet. Jól rázd össze, hogy a szappanpelyhek teljesen feloldódjanak – már használhatod is (használat előtt mindig rázd fel). Ezt a mosószert gépi és kézi mosáshoz is ajánljuk.Selyem, gyapjú, kényes textíliák kézi mosásához: a fenti módon elkészített mosószerből 25-30 fokos kád vízbe öntsünk kb. 2dl-t, és keverjük el alaposan. A kényes textíliát finoman és alaposan át kell nyomkodni, néhányszor átforgatni. Hideg vízzel ugyanezt a folyamatot megismételve történik az öblítés, míg minden mosószer eltávozik.
  • Vegyszermentes illatos öblítő folyadék készítése érzékeny bőrre: 1 liter vízbe tegyél 2 evőkanál citromsavat (ITT találsz nálunk) és cseppents bele 25 csepp 100% tisztaságú illóolajat.

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “HÁZTARTÁSI ÜVEG alumínium kupakkal 1literes”

Your email address will not be published. Required fields are marked

háztartási üveg literes HÁZTARTÁSI ÜVEG alumínium kupa...