fbpx

Miért jobb a hagyományos borotva?

A borotválkozás szinte meditáció, a napra való felkészülést is jelenti (legalábbis ha ez a reggeli rutinod része). A tradicionális borotválkozás (hagyományos biztonsági borotvával) biztosítja a legtisztább borotválkozást, és a legsimább bőrt. Csökkenti a bőr égését, és megelőzhetők vele a benőtt szőrszálak. A klasszikus „wet shaving” (vizes borotválkozás) finomabb a bőrön és csökkenti vagy akár teljesen megszünteti az addig felmerülő kényelmetlenségeket és bőrirritációt.

A borotvapamacs használatának is számos előnye van, levegőt enged a borotvaszappan habjába, így megfelelő textúrájú hab tud kialakulni. Puhítja és felemeli a szőrszálakat, amiket így könnyebb leborotválni. Felmelegíti a bőrfelszínt, könnyebben megnyílnak a pórusok, így pamacsolás közben tisztítja a bőrt, eltüntetve az elhalt hámsejteket.

Gazdaságosabb és fenntarthatóbb a borotvapamacs + borotvaszappan + hagyományos borotva kombináció használata hosszú távon. Kifejezetten környezetbarát és szinte semmilyen hulladékot nem termel.

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

HAGYOMÁNYOS BIZTONSÁGI BOROTVA – fekete színű termékről 1 értékelés

  1. matyinoksy (megerősített tulajdonos)

    Fantasztikus! Eleinte ugyan nehezkesen ment a szuzkezemnek de mostmar, hogy raallt a mozdulatra, teljesen biztonsagos es hihetetlen alapos!

Mondd el a véleményed

Your email address will not be published. Required fields are marked

férfi borotva HAGYOMÁNYOS BIZTONSÁGI BOROTVA...

9 500 Ft