fbpx
< Kiegészítő eszközök

Természetes habkő, talpreszelő használata lábfej, talp, vagyis száraz bőrfelület puhítására:

 

  • egy lavórba önts jó meleg vizet (annyi vizet, hogy a lábfejeidet ellepje) szórj bele 2 evőkanál szódabikarbónát + 2 kiskanál sót + 5 csepp levendula illóolajat
  • vedd magadhoz kedvenc könyvedet. Áztasd benne a lábad 20-30 percig.
  • egy testkefével dörzsöld át a fáradt végtagjaidat a bokádtól felfelé egészen a térdedig.

hátmosó szauna kefe sörtéjetestkefe, hátmosó kefe

 

  • emeld ki az egyik lábfejed a vízből, szappanozd be jó alaposan shea vajas szappannal. A habkövet merítsd bele a lavór vízbe, majd kezdd el dörzsölni körkörös mozdulatokkal a talpadat, sarkadat – ahonnan a bőrkeményedést szeretnéd leradírozni. Dörzsölés közben rendszeresen merítsd vízbe a habkövet, illetve a lábadat is szappanozd be – így sokkal hatékonyabban tudod leradírozni a bőrkeményedést.

személyes higiénia termékek

 

  • ha végeztél, zuhannyal öblítsd le a lábadat, de ne töröld teljesen szárazra a törölközővel.
  • vegyél a tenyeredbe egy borsónyi mennyiségű Tiaré-s shea vajat és mielőtt bemasszíroznád a lábadba, a két tenyered között picit dörzsöld össze.

shea vaj tiaré virággal

 

Érdemes ezt a kezelést minden este elvégezni, legalább 1 héten keresztül, majd a lábad állapotának javulása szerint folytasd, ameddig szükségesnek látod. Ha elégedett vagy már a talpad, sarkad állapotával, utána elegendő hetente 1 alkalommal.

Ezzel a módszerrel rengeteg méreganyag ürülhet ki a testedből, esténként nyugodt alvást biztosít és a Tiaré Shea vajunknak köszönhetően bőröd hidratáltsága helyreáll.

Habkő, talpreszelő tisztítása:

  • Minden használat után súrold ki körömkefével, hogy a leradírozott bőr maradványok a habkő pórusaiba ne száradjanak bele.
  • Két használat között tartsd szárazon, egy rácsos, jól szellőző szappantartón vagy polcon.
  • Biológiailag lebomló, fenntartható és természetes alternatívát jelentenek a műanyag vagy szintetikus anyagokból készült habkövek helyettesítésére.

 

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Habkő, talpreszelő – természetes vulkáni kő”

Your email address will not be published. Required fields are marked

Habkő, talpreszelő – ter...