Minden Marius Fabre szappan kocka 100%-ban tiszta növényi eredetű, mesterséges színezék és tartósítószer mentes, ellentétben a legtöbb kereskedelemben kapható szappannal és tusfürdővel. A Marius Fabre Savon de Marseille gyártási eljárása garantálja az “extra tiszta” szappant, amely nem tartalmaz szennyeződéseket.

Az igazi Marseille szappan önmagában is csodásan elbánik a makacs foltok eltávolításávalha időben elvégezzük a folttisztítást. De mindenképpen érdemes felkészültnek lenni arra az esetre is, ha nincs időnk vagy éppen nem otthon vagyunk, amikor a „baleset” megtörténik kedvenc ruhadarabunkkal és a folt beleszárad, beleivódik a textilszálak közé.

Mikre gondolok itt:

  • smink
  • zsíros pirospaprikás vagy éppen piros gyümölcsös pacákra
  • megszáradt bor-, gyümölcslé-, kóla-, kávé– és vérfoltokra
  • kakis babapelenkára vagy baba-ruhára
  • sárgás izzadságfoltra pólók hónalj részein
  • gépolajos munkaruhákra… sorolhatnám.

A mosható, többször használatos textil eszközökhöz és a kényesebb anyagokhoz a Marius Fabre folttisztító szappan duója nélkülözhetetlen barátod lesz.

Ez a folttisztító szappan csomag minimum 2 évig kiszolgál majd, nincs lejárati ideje, ugyanúgy ahogy az eredeti Marseille szappannak és a jó bornak sincs 🙂

Összetevők:

  1. Zöld színű folttisztító szappan: >30% szappan, elszappanosított olíva olaj, elszappanosított kókusz olaj, víz, só, Terre de Sommiére, sodium hydroxide: pH érték szabályzó
  2. Világosabb, krém színű folttisztító szappan: >30% szappan, elszappanosított napraforgó olaj, elszappanosított kókusz olaj, víz, só, sodium bicarbonate, sodium hydroxide: pH érték szabályzó

A szappanokban található glicerin a növényi olajokban természetesen előforduló összetevő. A 10 napos főzési időszak valamint a többszöri öblítés után csak kis mennyiség marad a szappanban.

Használata:

A ruha vagy textília színének megfelelő szappant használd.

A zöldes színűvel a színes textileket, a krém színű szappannal pedig a fehér ruhákat tisztítsd. Mindig hideg vízzel végezd a folttisztítást, sokkal hatékonyabb.

 

  • Pelenka tisztításához: először öblítsd át a pelenkát, a foltos részeket pedig gondosan dörzsöld be a világos színű szappannal. Pihentesd a pelenkákat ~3 órán át egy nagyobb lavórban, hagyd dolgozni a szappant. Ha úgy ítéled meg, hogy a folt szinte majdnem eltűnt, akkor lazán öblítsd át a pelenkákat és mehetnek a mosógépbe, a megfelelő programra.

 

  • Ételfoltok, bor, gyümölcslevek, kávé, kóla: ahogy a pelenkáknál, itt is a nedves textilen a foltos részt gondosan dörzsöld át a színnek megfelelő szappan élével, és hagyd hatni. Hogy mennyi ideig szükséges, azt a folt típusa határozza meg, illetve hogy mennyire száradt, mennyire ivódott bele az anyag szálaiba. Olyan fél óra elteltével picit nedvesítsd meg a textilt és dörzsöld át kézzel. Ha szükséges, akkor ismét szappanozd be és hagyd még egy picit állni. A folyamat vége a szokásos mosógépes mosás. Érzékeny anyagok esetén, mint például a selyem, a csipke vagy a gyapjú – a mosógép kerülendő.

 

Ügyelj rá, hogy szembe, szájba ne kerüljön! Ha a termék véletlenül a szembe kerül folyó vízzel öblítsd ki! Gyermekek elől elzárva tartandó! Tárolás száraz, hűvös, fénytő védett helyen!

Tömeg 0,3 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Select your currency
HUF Magyar forint
EUR euró