fbpx

Minden Marius Fabre szappan kocka 100%-ban tiszta növényi eredetű, mesterséges színezék és tartósítószer mentes, ellentétben a legtöbb kereskedelemben kapható szappannal és tusfürdővel. A Marius Fabre Savon de Marseille gyártási eljárása garantálja az “extra tiszta” szappant, amely nem tartalmaz szennyeződéseket.

Az igazi Marseille szappan önmagában is csodásan elbánik a makacs foltok eltávolításávalha időben elvégezzük a folttisztítást. De mindenképpen érdemes felkészültnek lenni arra az esetre is, ha nincs időnk vagy éppen nem otthon vagyunk, amikor a „baleset” megtörténik kedvenc ruhadarabunkkal és a folt beleszárad, beleivódik a textilszálak közé.

Mikre gondolok itt:

  • smink
  • zsíros pirospaprikás vagy éppen piros gyümölcsös pacákra
  • megszáradt bor-, gyümölcslé-, kóla-, kávé– és vérfoltokra
  • kakis babapelenkára vagy baba-ruhára
  • sárgás izzadságfoltra pólók hónalj részein
  • gépolajos munkaruhákra… sorolhatnám.

A mosható, többször használatos textil eszközökhöz és a kényesebb anyagokhoz a Marius Fabre folttisztító szappan duója nélkülözhetetlen barátod lesz.

Ez a folttisztító szappan csomag minimum 2 évig kiszolgál majd, nincs lejárati ideje, ugyanúgy ahogy az eredeti Marseille szappannak és a jó bornak sincs 🙂

Összetevők:

  1. Zöld színű folttisztító szappan: >30% szappan, elszappanosított olíva olaj, elszappanosított kókusz olaj, víz, só, Terre de Sommiére, sodium hydroxide: pH érték szabályzó
  2. Világosabb, krém színű folttisztító szappan: >30% szappan, elszappanosított napraforgó olaj, elszappanosított kókusz olaj, víz, só, sodium bicarbonate, sodium hydroxide: pH érték szabályzó

A szappanokban található glicerin a növényi olajokban természetesen előforduló összetevő. A 10 napos főzési időszak valamint a többszöri öblítés után csak kis mennyiség marad a szappanban.

Használata:

A ruha vagy textília színének megfelelő szappant használd.

A zöldes színűvel a színes textileket, a krém színű szappannal pedig a fehér ruhákat tisztítsd. Mindig hideg vízzel végezd a folttisztítást, sokkal hatékonyabb.

 

  • Pelenka tisztításához: először öblítsd át a pelenkát, a foltos részeket pedig gondosan dörzsöld be a világos színű szappannal. Pihentesd a pelenkákat ~3 órán át egy nagyobb lavórban, hagyd dolgozni a szappant. Ha úgy ítéled meg, hogy a folt szinte majdnem eltűnt, akkor lazán öblítsd át a pelenkákat és mehetnek a mosógépbe, a megfelelő programra.

 

  • Ételfoltok, bor, gyümölcslevek, kávé, kóla: ahogy a pelenkáknál, itt is a nedves textilen a foltos részt gondosan dörzsöld át a színnek megfelelő szappan élével, és hagyd hatni. Hogy mennyi ideig szükséges, azt a folt típusa határozza meg, illetve hogy mennyire száradt, mennyire ivódott bele az anyag szálaiba. Olyan fél óra elteltével picit nedvesítsd meg a textilt és dörzsöld át kézzel. Ha szükséges, akkor ismét szappanozd be és hagyd még egy picit állni. A folyamat vége a szokásos mosógépes mosás. Érzékeny anyagok esetén, mint például a selyem, a csipke vagy a gyapjú – a mosógép kerülendő.

 

Ügyelj rá, hogy szembe, szájba ne kerüljön! Ha a termék véletlenül a szembe kerül folyó vízzel öblítsd ki! Gyermekek elől elzárva tartandó! Tárolás száraz, hűvös, fénytő védett helyen!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Folttisztító szappan duó 2x150g” értékelése elsőként

Your email address will not be published. Required fields are marked

folttisztító szappan Folttisztító szappan duó 2x150...

3 700 Ft

Értesítést kérek, ha újra elérhető lesz

Select your currency
HUF Magyar forint
EUR euró