fbpx

Miben mások a Marseille szappan alapú folttisztító szappanok:

Minden Marius Fabre Marseille szappan 100%-ban tiszta növényi eredetű, mesterséges színezék és tartósítószer mentes. A Marius Fabre Savon de Marseille gyártási eljárása garantálja az “extra tiszta” szappant, amely nem tartalmaz szennyeződéseket.

A folttisztító szappanok a Terre de Sommiéres agyaggal illetve a szódabikarbónával történő dúsításának köszönhetően a legmakacsabb foltokkal is elbánnak. Segítségedre lesz a folttisztításban legyen szó akár a kedvenc ruhádról, vagy akár a kanapé szövetéről, a textil cipőről vagy bármi más textilről.

Milyen foltok eltüntetésében segít?

 • smink
 • zsíros pirospaprikás vagy éppen piros gyümölcsös pacákra
 • megszáradt bor-, gyümölcslé-, kóla-, kávé– és vérfoltokra
 • kakis babapelenkára vagy baba-ruhára
 • sárgás izzadságfoltra pólók hónalj részein
 • zsírkréta, tinta
 • gépolajos munkaruhák, stb.

A mosható, többször használatos textil eszközökhöz és a kényesebb anyagokhoz a Marius Fabre folttisztító szappan duója nélkülözhetetlen barátodnőd lesz.

Ez a folttisztító szappan csomag minimum 2 évig kiszolgál majd, nincs lejárati ideje, ugyanúgy ahogy az eredeti Marseille szappannak és a jó bornak sincs 🙂

Összetevők:

 1. Zöld színű folttisztító szappan: >30% szappan, elszappanosított olíva olaj, elszappanosított kókusz olaj, víz, só, Terre de Sommiére, sodium hydroxide: pH érték szabályzó
 2. Világosabb, krém színű folttisztító szappan: >30% szappan, elszappanosított napraforgó olaj, elszappanosított kókusz olaj, víz, só, sodium bicarbonate, sodium hydroxide: pH érték szabályzó

A szappanokban található glicerin a növényi olajokban természetesen előforduló összetevő. A 10 napos főzési időszak valamint a többszöri öblítés után csak kis mennyiség marad a szappanban.

Használata:

A zöldes színű szappan a színes textilek, a krém színű szappan pedig a fehér ruhák tisztításához való. Ajánlatos hideg vízzel végezni a folttisztítást, úgy sokkal hatékonyabb.

 

 • Pelenka tisztításához: először öblítsd át a pelenkát, a foltos részeket pedig gondosan dörzsöld be a világos színű szappannal. Pihentesd a pelenkákat ~3 órán át egy nagyobb lavórban, hagyd dolgozni a szappant. Ha úgy ítéled meg, hogy a folt szinte majdnem eltűnt, akkor lazán öblítsd át a pelenkákat és mehetnek a mosógépbe, a megfelelő programra.

 

 • Ételfoltok, bor, gyümölcslevek, kávé, kóla: ahogy a pelenkáknál, itt is a nedves textilen a foltos részt gondosan dörzsöld át a színnek megfelelő szappan élével, és hagyd hatni. Hogy mennyi ideig szükséges, azt a folt típusa határozza meg, illetve hogy mennyire száradt, mennyire ivódott bele az anyag szálaiba. Olyan fél óra elteltével picit nedvesítsd meg a textilt és dörzsöld át kézzel. Ha szükséges, akkor ismét szappanozd be és hagyd még egy picit állni. A folyamat vége a szokásos mosógépes mosás. Érzékeny anyagok esetén, mint például a selyem, a csipke vagy a gyapjú – a mosógép kerülendő.

 

Ügyelj rá, hogy szembe, szájba ne kerüljön! Ha a termék véletlenül a szembe kerül folyó vízzel öblítsd ki! Gyermekek elől elzárva tartandó! Tárolás száraz, hűvös, fénytő védett helyen!

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Frequently bought together

7 650 Ft
2 db termék

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Folttisztító szappan duó 2x150g”

Your email address will not be published. Required fields are marked

folttisztító szappan színes és fehér ruhákhoz Folttisztító szappan duó 2x150...

3 700 Ft