fbpx
< Otthon

Miben mások a Marseille szappan alapú folttisztító szappanok:

Minden Marius Fabre Marseille szappan 100%-ban tiszta növényi eredetű, mesterséges színezék és tartósítószer mentes. A Marius Fabre Savon de Marseille gyártási eljárása garantálja az “extra tiszta” szappant, amely nem tartalmaz szennyeződéseket.

A folttisztító szappanok a Terre de Sommiéres agyaggal illetve a szódabikarbónával történő dúsításának köszönhetően a legmakacsabb foltokkal is elbánnak. Segítségedre lesz a folttisztításban legyen szó akár a kedvenc ruhádról, vagy akár a kanapé szövetéről, a textil cipőről vagy bármi más textilről.

Milyen foltok eltüntetésében segít?

 • smink
 • zsíros pirospaprikás vagy éppen piros gyümölcsös pacákra
 • megszáradt bor-, gyümölcslé-, kóla-, kávé– és vérfoltokra
 • kakis babapelenkára vagy baba-ruhára
 • sárgás izzadságfoltra pólók hónalj részein
 • zsírkréta, tinta
 • gépolajos munkaruhák, stb.

A mosható, többször használatos textil eszközökhöz és a kényesebb anyagokhoz a Marius Fabre folttisztító szappan duója nélkülözhetetlen barátodnőd lesz.

Ez a folttisztító szappan csomag minimum 2 évig kiszolgál majd, nincs lejárati ideje, ugyanúgy ahogy az eredeti Marseille szappannak és a jó bornak sincs 🙂

Összetevők:

 1. Zöld színű folttisztító szappan: >30% szappan, elszappanosított olíva olaj, elszappanosított kókusz olaj, víz, só, Terre de Sommiére, sodium hydroxide: pH érték szabályzó
 2. Világosabb, krém színű folttisztító szappan: >30% szappan, elszappanosított napraforgó olaj, elszappanosított kókusz olaj, víz, só, sodium bicarbonate, sodium hydroxide: pH érték szabályzó

A szappanokban található glicerin a növényi olajokban természetesen előforduló összetevő. A 10 napos főzési időszak valamint a többszöri öblítés után csak kis mennyiség marad a szappanban.

Használata:

A zöldes színű szappan a színes textilek, a krém színű szappan pedig a fehér ruhák tisztításához való. Ajánlatos hideg vízzel végezni a folttisztítást, úgy sokkal hatékonyabb.

 

 • Pelenka tisztításához: először öblítsd át a pelenkát, a foltos részeket pedig gondosan dörzsöld be a világos színű szappannal. Pihentesd a pelenkákat ~3 órán át egy nagyobb lavórban, hagyd dolgozni a szappant. Ha úgy ítéled meg, hogy a folt szinte majdnem eltűnt, akkor lazán öblítsd át a pelenkákat és mehetnek a mosógépbe, a megfelelő programra.

 

 • Ételfoltok, bor, gyümölcslevek, kávé, kóla: ahogy a pelenkáknál, itt is a nedves textilen a foltos részt gondosan dörzsöld át a színnek megfelelő szappan élével, és hagyd hatni. Hogy mennyi ideig szükséges, azt a folt típusa határozza meg, illetve hogy mennyire száradt, mennyire ivódott bele az anyag szálaiba. Olyan fél óra elteltével picit nedvesítsd meg a textilt és dörzsöld át kézzel. Ha szükséges, akkor ismét szappanozd be és hagyd még egy picit állni. A folyamat vége a szokásos mosógépes mosás. Érzékeny anyagok esetén, mint például a selyem, a csipke vagy a gyapjú – a mosógép kerülendő.

 

Ügyelj rá, hogy szembe, szájba ne kerüljön! Ha a termék véletlenül a szembe kerül folyó vízzel öblítsd ki! Gyermekek elől elzárva tartandó! Tárolás száraz, hűvös, fénytő védett helyen!

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

1 review for Folttisztító szappan duó 2x150g

 1. Ildikó (megerősített tulajdonos)

  Igazi csodaszer ! Nagyon örülök, hogy rátaláltam. Természetes összetevők, konnyű használat, minden makacs foltot el tudtam távolítani a segítségével. Örök darab marad. 😊

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked

folttisztító szappan színes és fehér ruhákhoz Folttisztító szappan duó 2x150...

3 700 Ft

Értesítést kérek, ha újra elérhető lesz