fbpx
< Konyha

Tölcsér TISZTÍTÁSA: kézi mosogatással, mosószeres vízzel. Tilos mosogatógépbe tenni.

Kézzel készített a tölcsér, nem ipari termék, ezért enyhe egyenetlenségek előfordulhatnak rajta. Ezzel kapcsolatban panaszt nem tudunk  elfogadni.

 

Házi vegyszermentes tisztítószer receptek:

  • Általános felület-tisztító folyadék fára, csempére, kőre: 2 evőkanál szódabikarbóna + 7 evőkanál reszelt Marseille mosószappant + 1 liter meleg víz. Miután teljesen feloldódott a szappan és a szódabikarbóna, akkor már kész is a házi felmosószered. Ezt a folyadékot hígítva használhatod felmosáshoz, a Marseille szappanos oldat gyönyörű fényt ad bármilyen csempe, kő vagy fa felületnek. Imádni fogod te is 🙂

 

  • Folyékony mosószer készítése érzékeny bőrre – baba mosószer: Keverj össze 30 gramm fehér Marseille szappanpelyhet (a kis lyukú sajtreszelőn reszelve ez pontosan 6 evőkanálnyit jelent) 1 evőkanál szódabikarbónával. Adj hozzá 1 liter meleg vizet. Jól rázd össze, hogy a szappanpelyhek teljesen feloldódjanak – már használhatod is (használat előtt mindig rázd fel). Ezt a mosószert gépi és kézi mosáshoz is ajánljuk.Selyem, gyapjú, kényes textíliák kézi mosásához: a fenti módon elkészített mosószerből 25-30 fokos kád vízbe öntsünk kb. 2dl-t, és keverjük el alaposan. A kényes textíliát finoman és alaposan át kell nyomkodni, néhányszor átforgatni. Hideg vízzel ugyanezt a folyamatot megismételve történik az öblítés, míg minden mosószer eltávozik.

 

  • Vegyszermentes illatos öblítő folyadék készítése érzékeny bőrre: 1 liter vízbe tegyél 2 evőkanál citromsavat (ITT találsz nálunk) és cseppents bele 25 csepp 100% tisztaságú illóolajat.

Tarts velem, maradj velem ezen az úton 🙂

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Fém tölcsér”

Your email address will not be published. Required fields are marked

Fém tölcsér

3 000 Ft