fbpx
< Otthon

Fekete szappan koncentrátum használata takarításhoz, tisztításhoz, hígítási ajánlások a Marius Fabre-tól:

 

  • Takarításhoz: fürdőszoba, konyha, kert, teraszok, fa, kovácsoltvas bútorok szennyeződéstől függően használható hígítatlanul is. Általános takarításhoz 1 liter meleg víz + 6-7 evőkanál fekete szappan koncentrátum + 1 evőkanál szódabikarbóna (ez elhagyható, ha a víz nem túl kemény). Mindig fokozatosan érdemes hígítani, mert akkor könnyebben feloldódik. Felrázni nem ajánlatos, mert nagyon habzik. Ezt a felhígított tisztítószert mi szórófejes üvegbe öntjük és közvetlenül a tisztítandó felületre vagy a takarításhoz használt eszközre spricceljük. Luffa szivacsot vagy súrolót, nyeles kefét, vagy a háztartási kefét, sima rongyot használva takarítjuk le a sütőt, a grillt, a csempét, a mosogatót, a mosdót, a kádat, fa felületeket, a polcokat, asztalt, fém felületeket, csapot – mindent. Hígítatlanul például a kerámia sütő lapon használjuk, amikor valami makacsul ráég a lapra. A vízkövet IS gyönyörűen eltünteti.😊

 

  • Fa teraszok, hajófedélzet tisztításához: Egy 10 literes vödör meleg vízbe keverj el 10 evőkanál fekete szappant. Ezt a tisztítószert öntsd a fa felületre és kemény seprűvel vagy a slúroló kefénkkel “súrold” át. Hatásosabb, ha hagyod hatni kb. 15 percig a felületen, mielőtt elkezdenéd súrolni. A tisztítást követően alaposan öblítsd le tiszta vízzel a fa felületet.

 

  • Folyékony mosószer színes ruhák és textilek mosásához: Keverj össze 5 evőkanál fekete szappan koncentrátumot 1 liter meleg vízzel. Fokozatosan öntsd a vizet a koncentrátumhoz, a hígítás során többször is keverd meg. Háztartási üveget ITT találsz nálunk. Ha teljesen feloldódott, már használhatod is. Ezt a mosószert gépi és kézi mosáshoz is ajánljuk. Öblítő helyett használhatsz ecetet, vagy citromsavat. Illatosításként cseppents levendula illóolajat – 6-8 csepp az öblítő rekeszbe.

FEHÉR textíliák mosásához a fehér Marseille szappanból készült mosószert ajánljuk.

MOSÓSZER FEHÉR TEXTILEKHEZ

  • Festék- és egyéb foltok kitisztításhoz: csak színes textileknél használható! Fehér textilek folttisztításához a Folttisztító szappan duóból a világos színű szappanunk a tökéletes megoldás. A fekete szappant hígítás nélkül a foltra szükséges kenni, majd 1-2 órát állni hagyni az anyagon. Kézzel dörzsöld át a textilt, majd ha úgy ítéled meg, hogy a folt még nem tűnt el teljesen, akkor a vízzel öblítsd át a textilt, és kenj rá megint a koncentrátumból és hagyd állni további 1-2 órát. Ha azonban úgy látod, hogy sikerült kimosnod a foltot, akkor a sima vízes öblítés után következhet a normál mosás és öblítés.

 

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

1 review for Fekete szappan koncentrátum takarításhoz

  1. Névtelen

    Picit szkeptikus voltam, mert eddig a tűzhelyemet csak maró vegyszerrel, fém dörzsivel és vegyvédelmi munkaruhában tudtam csak fél nap alatt lesikálni. De ez a fekete szappan egy CSODA! Gyönyörűséges a tűzhelyem! És még a bőr is az ujjaimon marad! Nagyon örülök! Elégedett vagyok a termékkel! Ajánlom!

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked

fekete szappan takarításhoz Fekete szappan koncentrátum ta...

3 950 Ft

Értesítést kérek, ha újra elérhető lesz