fbpx
< Otthon

Fekete szappan koncentrátum használata takarításhoz, tisztításhoz, hígítási ajánlások a Marius Fabre-tól:

 

  • Takarításhoz: fürdőszoba, konyha, kert, teraszok, fa, kovácsoltvas bútorok szennyeződéstől függően használható hígítatlanul is. Általános takarításhoz 1 liter meleg víz + 6-7 evőkanál fekete szappan koncentrátum + 1 evőkanál szódabikarbóna (ez elhagyható, ha a víz nem túl kemény). Mindig fokozatosan érdemes hígítani, mert akkor könnyebben feloldódik. Felrázni nem ajánlatos, mert nagyon habzik. Ezt a felhígított tisztítószert mi szórófejes üvegbe öntjük és közvetlenül a tisztítandó felületre vagy a takarításhoz használt eszközre spricceljük. Luffa szivacsot vagy súrolót, nyeles kefét, vagy a háztartási kefét, sima rongyot használva takarítjuk le a sütőt, a grillt, a csempét, a mosogatót, a mosdót, a kádat, fa felületeket, a polcokat, asztalt, fém felületeket, csapot – mindent. Hígítatlanul például a kerámia sütő lapon használjuk, amikor valami makacsul ráég a lapra. A vízkövet IS gyönyörűen eltünteti.😊

 

  • Fa teraszok, hajófedélzet tisztításához: Egy 10 literes vödör meleg vízbe keverj el 10 evőkanál fekete szappant. Ezt a tisztítószert öntsd a fa felületre és kemény seprűvel vagy a slúroló kefénkkel “súrold” át. Hatásosabb, ha hagyod hatni kb. 15 percig a felületen, mielőtt elkezdenéd súrolni. A tisztítást követően alaposan öblítsd le tiszta vízzel a fa felületet.

 

  • Folyékony mosószer színes ruhák és textilek mosásához: Keverj össze 5 evőkanál fekete szappan koncentrátumot 1 liter meleg vízzel. Fokozatosan öntsd a vizet a koncentrátumhoz, a hígítás során többször is keverd meg. Háztartási üveget ITT találsz nálunk. Ha teljesen feloldódott, már használhatod is. Ezt a mosószert gépi és kézi mosáshoz is ajánljuk. Öblítő helyett használhatsz ecetet, vagy citromsavat. Illatosításként cseppents levendula illóolajat – 6-8 csepp az öblítő rekeszbe. 100% tiszta levendula illóolajat ITT találsz nálunk.

FEHÉR textíliák mosásához a fehér Marseille szappanból készült mosószert ajánljuk.

MOSÓSZER FEHÉR TEXTILEKHEZ

  • Festék- és egyéb foltok kitisztításhoz: csak színes textileknél használható! Fehér textilek folttisztításához a Folttisztító szappan duóból a világos színű szappanunk a tökéletes megoldás. A fekete szappant hígítás nélkül a foltra szükséges kenni, majd 1-2 órát állni hagyni az anyagon. Kézzel dörzsöld át a textilt, majd ha úgy ítéled meg, hogy a folt még nem tűnt el teljesen, akkor a vízzel öblítsd át a textilt, és kenj rá megint a koncentrátumból és hagyd állni további 1-2 órát. Ha azonban úgy látod, hogy sikerült kimosnod a foltot, akkor a sima vízes öblítés után következhet a normál mosás és öblítés.

 

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Fekete szappan koncentrátum takarításhoz”

Your email address will not be published. Required fields are marked

fekete szappan takarításhoz Fekete szappan koncentrátum ta...

3 950 Ft