fbpx

FA NYELES MOSOGATÓKEFE kontra műanyag mosogatókefe

  • A hagyományos mosogatókefék általában műanyagból készülnek, és évszázadokig tart a lebomlásuk. Még a mosogató szivacsok is tartalmaznak műanyagot, nem újrahasznosíthatók és biológiailag lebonthatatlanok.

  • Mosogatás közben a műanyag szivacsok és kefék mikro-műanyagot szivárogtatnak a csatornába, sőt a konyhai eszközökbe is. Ezeket a szintetikus részecskéket melyek az edények felületén is megmaradhatnak mosogatás után, a következő étkezés alkalmával mi is lenyeljük!

 

Mosogatáshoz mindig használj természetes anyagokból készült mosogatókefét vagy luffa szivacsot. Számos típust megtalálsz nálunk ITT.

Fa nyeles mosogatókefénk kókuszrost sörtéi hatékony és karcmentes tisztítást biztosítanak.

A kefe sörtéi 304-es rozsdamentes acél vázra vannak fűzve, mely ellenáll a korróziónak. A világ egyik legtöbbet újrahasznosított anyaga, megelőzve a papírt és az üveget.

környezetbarát konyha mosogatókefe

A nyírfa egy gyorsan növő fa fajta, tökéletes megoldás a nyél kialakításához és biológiailag lebomlik, ugyanúgy mint a kókuszrost sörte.

A mosogatás mindenki számára elengedhetetlen teendő. Minden nap mosogatunk. Edényeket, serpenyőket, evőeszközöket, tányérokat és bármi mást amit a konyhában használunk.

Annyira gyakori feladat, hogy könnyen megfeledkezhetünk környezeti hatásáról.

Válassz tudatosan otthonodba fenntartható és környezetbarát eszközöket.

 

 

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„FA NYELES MOSOGATÓKEFE” értékelése elsőként

Your email address will not be published. Required fields are marked

fa nyeles mosogatókefe FA NYELES MOSOGATÓKEFE

2 800 Ft

Értesítést kérek, ha újra elérhető lesz