fbpx

NANRI titán-dioxid mentes D3-VITAMIN ÉS TERMÉK LEÍRÁS

Szervezetünk a napfény hatására is képes D-vitamint előállítani. DE! Sajnos még mindig nagyon sokan azt gondolják, hogy a szervezet egészséges működéséhez szükséges D-vitamin szintet ez biztosítani tudja.

Nem tisztünk és nem is akarunk senkit meggyőzni arról, hogy igenis pótolni kell napi szinten a D-vitamint. Aki tudatosan figyel az egészségére, az szedi télen-nyáron folyamatosan.

Alapvető és fontos tudni, hogy a szervezet egészséges működését D-vitamin pótlásával is támogatni szükséges. Még „békeidőkben” is, hát még a mostani időszakokban, amikor a Covid újra és újra testet ölt különböző absztrakt formákban és elnevezésekkel.

A LÉNYEG: D-vitamin szedésekor a LEGFONTOSABB! hogy D-vitaminnal együtt káros anyagokat a szervezetedbe NE VIGYÉL BE.

Mindenkinek, minden lehetséges platformon hangsúlyozom, hogy a vitaminok és étrend-kiegészítők választásakor FIGYELJEN AZ ÖSSZETEVŐKRE. A NANRI D3-VITAMIN is káros anyagoktól (titán-dioxid, színezékek, tartósítószerek…) MENTES.

Röviden, amit tudni szükséges a D-vitaminról: koronavírus elleni védekezés leghatékonyabb fegyvere, magzati kortól kezdve nélkülözhetetlen a normál fejlődéshez, az immunrendszer normál működéséhez, a rák megelőzéséhez, támogatja a csontok kalcium-háztartását, hiánya növeli a szív- és érrendszeri betegségek, a 2-es típusú cukorbetegség és a túlsúly kialakulásának kockázatát.

D-vitamin szó szerint életet ment, különösen, ha valaki szed mellé megfelelő mennyiségű magnéziumot, ami nélkül a D-vitamin nem hasznosul! 

NANRI D3-vitamin 4000NE ÖSSZETEVŐK:

extra szűz olíva olaj, zselatin (marha eredetű), nedvesítőszer (glicerin), víz Quali®-D D3-vitamin készítmény (közepes szénláncú zsírsavak trigliceridjei, kolekalciferol, antioxidáns [alfa-tokoferol]), antioxidáns (tokoferolban gazdag kivonat).

HATÓANYAGOK

EGY ADAGBAN
(1 kapszulában)
(NRV%)*
D3-vitamin 100µg (4000 NE**) 2000

*NRV%: Vitaminok és ásványi anyagok napi beviteli referencia érték %-a (felnőtt esetében) a 1169/2011. EU rendelet szerint.

** NE= Nemzetközi egység

 

Adagolás: felnőtteknek napi 1 lágykapszulát folyadékkal egészben lenyelni.
A csomagolás 90 napi adagot tartalmaz

d vitamin nanri

 

Természetes D-vitamin források, miben találsz még D-vitamint?

ÉRDEKEL

FIGYELMEZTETÉS: Az étrend-kiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A termék fogyasztása magas vér-illetve vizelet-kalciumszint esetén, illetve kalciumtartalmú vesekövek esetén nem ajánlott. A készítmény fogyasztásánál figyelembe kell venni az egyéb készítmények D-vitamin tartalmát.
Várandós vagy szoptató édesanyák bármilyen étrend-kiegészítő szedése előtt konzultáljanak kezelő orvosukkal!

Tartósítószer és káros adalékanyagoktól mentes Magnéziumot is találsz nálunk, B-vitaminokkal felturbózva ITT.

HIVATKOZÁSOK:

Alipio, Mark, Vitamin D Supplementation Could Possibly Improve Clinical Outcomes of Patients Infected with Coronavirus-2019 (COVID-2019) (April 9, 2020).

Grant, W. B., Lahore, H., McDonnell, S. L., Baggerly, C. A., French, C. B., Aliano, J. L., & Bhattoa, H. P. (2020). Evidence that Vitamin D Supplementation Could Reduce Risk of Influenza and COVID-19 Infections and Deaths. Nutrients, 12(4), 988.

Han, J.E.; Jones, J.L.; Tangpricha, V.; Brown, M.A.; Brown, L.A.S.; Hao, L.; Hebbar, G.; Lee, M.J.; Liu, S.; Ziegler, T.R.; et al. High Dose Vitamin D Administration in Ventilated Intensive Care Unit Patients: A Pilot Double Blind Randomized Controlled Trial. J. Clin. Transl. Endocrinol. 2016, 4, 59-65.

Panarese A, Shahini E. Letter: Covid-19, and vitamin D. Aliment Pharmacol Ther. 2020;51:996-998

Raharusun, Prabowo and Priambada, Sadiah and Budiarti, Cahni and Agung, Erdie and Budi, Cipta, Patterns of COVID-19 Mortality and Vitamin D: An Indonesian Study (April 26, 2020).


MIKOR
Minden nap délelőtt

HOGYAN
Étkezés közben folyadékkal

MENNYIT
1 kapszula

FONTOS! A megfelelő hatás érdekében minimum 8 hetes rendszeres szedés javasolt, naponta minimum 2,5 - 3 liter víz fogyasztása mellett.

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

1 review for D3-vitamin 4000NE, 3 havi adag

  1. Névtelen

    Nagyon hasznos!

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked

d vitamin nanri D3-vitamin 4000NE, 3 havi adag

3 600 Ft