fbpx
< Étrend-kiegészítők

NANRI titán-dioxid mentes D3-VITAMIN ÉS TERMÉK LEÍRÁS

Szervezetünk a napfény hatására is képes D-vitamint előállítani. DE! Sajnos még mindig nagyon sokan azt gondolják, hogy a szervezet egészséges működéséhez szükséges D-vitamin szintet ez biztosítani tudja.

Nem tisztünk és nem is akarunk senkit meggyőzni arról, hogy igenis pótolni kell napi szinten a D-vitamint. Aki tudatosan figyel az egészségére, az szedi télen-nyáron folyamatosan.

Alapvető és fontos tudni, hogy a szervezet egészséges működését D-vitamin pótlásával is támogatni szükséges. Még „békeidőkben” is, hát még a mostani időszakokban, amikor a Covid újra és újra testet ölt különböző absztrakt formákban és elnevezésekkel.

A LÉNYEG: D-vitamin szedésekor a LEGFONTOSABB! hogy D-vitaminnal együtt káros anyagokat a szervezetedbe NE VIGYÉL BE.

Mindenkinek, minden lehetséges platformon hangsúlyozom, hogy a vitaminok és étrend-kiegészítők választásakor FIGYELJEN AZ ÖSSZETEVŐKRE. A NANRI D3-VITAMIN is káros anyagoktól (titán-dioxid, színezékek, tartósítószerek…) MENTES.

Röviden, amit tudni szükséges a D-vitaminról: koronavírus elleni védekezés leghatékonyabb fegyvere, magzati kortól kezdve nélkülözhetetlen a normál fejlődéshez, az immunrendszer normál működéséhez, a rák megelőzéséhez, támogatja a csontok kalcium-háztartását, hiánya növeli a szív- és érrendszeri betegségek, a 2-es típusú cukorbetegség és a túlsúly kialakulásának kockázatát.

D-vitamin szó szerint életet ment, különösen, ha valaki szed mellé megfelelő mennyiségű magnéziumot, ami nélkül a D-vitamin nem hasznosul! 

NANRI D3-vitamin 4000NE ÖSSZETEVŐK:

extra szűz olíva olaj, zselatin (marha eredetű), nedvesítőszer (glicerin), víz Quali®-D D3-vitamin készítmény (közepes szénláncú zsírsavak trigliceridjei, kolekalciferol, antioxidáns [alfa-tokoferol]), antioxidáns (tokoferolban gazdag kivonat).

HATÓANYAGOK

EGY ADAGBAN
(1 kapszulában)
(NRV%)*
D3-vitamin 100µg (4000 NE**) 2000

*NRV%: Vitaminok és ásványi anyagok napi beviteli referencia érték %-a (felnőtt esetében) a 1169/2011. EU rendelet szerint.

** NE= Nemzetközi egység

 

Adagolás: felnőtteknek napi 1 lágykapszulát folyadékkal egészben lenyelni.
A csomagolás 90 napi adagot tartalmaz

d vitamin nanri

 

Természetes D-vitamin források, miben találsz még D-vitamint?

ÉRDEKEL

FIGYELMEZTETÉS: Az étrend-kiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A termék fogyasztása magas vér-illetve vizelet-kalciumszint esetén, illetve kalciumtartalmú vesekövek esetén nem ajánlott. A készítmény fogyasztásánál figyelembe kell venni az egyéb készítmények D-vitamin tartalmát.
Várandós vagy szoptató édesanyák bármilyen étrend-kiegészítő szedése előtt konzultáljanak kezelő orvosukkal!

Tartósítószer és káros adalékanyagoktól mentes Magnéziumot is találsz nálunk, B-vitaminokkal felturbózva ITT.

HIVATKOZÁSOK:

Alipio, Mark, Vitamin D Supplementation Could Possibly Improve Clinical Outcomes of Patients Infected with Coronavirus-2019 (COVID-2019) (April 9, 2020).

Grant, W. B., Lahore, H., McDonnell, S. L., Baggerly, C. A., French, C. B., Aliano, J. L., & Bhattoa, H. P. (2020). Evidence that Vitamin D Supplementation Could Reduce Risk of Influenza and COVID-19 Infections and Deaths. Nutrients, 12(4), 988.

Han, J.E.; Jones, J.L.; Tangpricha, V.; Brown, M.A.; Brown, L.A.S.; Hao, L.; Hebbar, G.; Lee, M.J.; Liu, S.; Ziegler, T.R.; et al. High Dose Vitamin D Administration in Ventilated Intensive Care Unit Patients: A Pilot Double Blind Randomized Controlled Trial. J. Clin. Transl. Endocrinol. 2016, 4, 59-65.

Panarese A, Shahini E. Letter: Covid-19, and vitamin D. Aliment Pharmacol Ther. 2020;51:996-998

Raharusun, Prabowo and Priambada, Sadiah and Budiarti, Cahni and Agung, Erdie and Budi, Cipta, Patterns of COVID-19 Mortality and Vitamin D: An Indonesian Study (April 26, 2020).


MIKOR
Minden nap délelőtt

HOGYAN
Étkezés közben folyadékkal

MENNYIT
1 kapszula

FONTOS! A megfelelő hatás érdekében minimum 8 hetes rendszeres szedés javasolt, naponta minimum 2,5 - 3 liter víz fogyasztása mellett.

Az egészségre vonatkozó állításokkal, élettani hatásokkal és információkkal kapcsolatban: A webshopban található NANRI vitaminok egészségmegőrzést támogató étrend-kiegészítő termékek, nem gyógyszerek. A 37/2004 (IV. 26.) EU rendelet szerint az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, kezelésére, megelőzésére. Az étrend- kiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és a gyógyszeres kezelést, de kiegészítheti az orvos által javasolt terápiát. A weboldalon található termék leírásokban szereplő állítások a hatóanyagokra vonatkozó, szakirodalmi forrásokból vett idézetek, a hivatkozás megjelölésével. Az állítások nem a termékekre vonatkoznak, kizárólag az érdeklődők vagy fogyasztók általános, olykor részletesebb, magasabb szintű ismeretterjesztését kívánják szolgálni az összetevőkkel kapcsolatban. Az weboldalon szereplő termék információk nem kívánnak javaslatok lenni konkrét tünetek kezelésére, valamint nem értelmezhetők orvosi tanácsként személyes problémákra. Egészségügyi problémájával mindig forduljon szakemberhez: orvosához, gyógyszerészéhez.

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

1 review for D3-vitamin 4000NE, 3 havi adag

  1. Névtelen

    Nagyon hasznos!

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked

d vitamin nanri D3-vitamin 4000NE, 3 havi adag

Értesítést kérek, ha újra elérhető lesz