fbpx
< Baba/Gyerek

Cumimosó, üvegmosó kefénk karbantartása

Hogy minél tovább tudd használni, ne hagyd vízben ázni feleslegesen. Ha van rá mód, akkor inkább az akasztóját kihasználva, sörtével lefele tárold két mosogatás között.

Ha a nyelén állítva fogod tárolni (pl. egy stílusos kerámia kancsóban a többi nyeles konyhai eszközeid között), akkor érdemes a bükkfa nyelet havonta átolajozni, hogy a fa ne tudja a vizet beszívni, ami a sörtéről rácsordogál. Az olaj lehet bármilyen, a főzés során is használatos étolaj. Egy rongyra önts kis mennyiségű olajat és masszírozd át vele a kefe fa fogantyúját. Hagyd kb. fél órát így az üvegmosó kefét, majd a rongy száraz részével a felesleges olajat, amit a fa nem szívott be, töröld le. 

Mint minden takarító, tisztító kefét, ezt is javasoljuk, hogy hetente egyszer ecetes vízzel fertőtlenítsd. Egy magasabb pohárba önts 2dl ecetet + 1dl vizet, és állítsd bele az üvegmosó kefét a sörtével lefele. Hagyd így ázni a kefét kb. 15 percig, majd sima vízzel öblítsd le a kefét.

Mi (a NANRI-s család) a saját életünkben is igyekszünk mindenből a természeteset választani. Nagyon szeretjük a termékeinket, természetesen mindet használjuk is, így teljes bizalommal és szeretettel ajánljuk Neked is 🌱

 

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Frequently bought together

4 090 Ft
2 db termék

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CUMIMOSÓ és ÜVEGMOSÓ KEFE – növényi sörtével”

Your email address will not be published. Required fields are marked

CUMIMOSÓ és ÜVEGMOSÓ KEFE – nö...

1 990 Ft