A borotválkozás szinte meditáció, a napra való felkészülést is jelenti (legalábbis ha ez a reggeli rutinod része). A tradicionális borotválkozás biztosítja a legtisztább borotválkozást, és a legsimább bőrt. Csökkenti a bőr égését, és megelőzhetők vele a benőtt szőrszálak. A klasszikus „wet shaving” (vizes borotválkozás) finomabb a bőrön és csökkenti vagy akár teljesen megszünteti az addig felmerülő kényelmetlenségeket és bőrirritációt.

A borotvapamacsnak számos előnye van, levegőt enged a szappan habjába, így megfelelő textúrájú hab tud kialakulni. Puhítja és felemeli a szőrszálakat, amiket így könnyebb leborotválni. Felmelegíti a bőrfelszínt, könnyebben megnyílnak a pórusok, így pamacsolás közben tisztítja a bőrt, eltüntetve az elhalt hámsejteket.

Gazdaságosabb, fenntarthatóbb a borotvapamacs+borotvaszappan kombináció használata hosszú távon, kifejezetten környezetbarát és szinte semmilyen hulladékot nem termel.

Tömeg 0,1 kg

Borotvapamacs – férfiaknak és nőknek termékről 1 értékelés

  1. matyinoksy (megerősített tulajdonos)

    Hihetetlen jol passzol a borotvalkozos szetthez!!! Sokkal jobban tudom behabositani a kremet es igy konnyebb is a borotvalkozas a surubb hab miatt!!

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Select your currency
HUF Magyar forint
EUR euró