fbpx

Környezetbarát arctisztító kefe használata és ápolása

 

  • Nedvesítsd be az arctisztító kefét, az arctisztító krémedet vékonyan vidd fel az arcbőrödre, dekoltázsodra. Könnyed, gyengéd körkörös mozdulatokkal tisztítsd meg a bőrödet, a folyamat közben a kefét öblítsd át langyos vízzel. Szemet mindig kerüld ki.

 

  • Ha először használsz arctisztító kefét, nagyon picit durvának érezheted a bőrödön, ezt a második-harmadik arctisztítás alkalmával már nem fogod érezni. Hozzászokik a bőröd.

 

  • Használat után mindig mosd át a kefét Marseille szappannal, és vízzel öblítsd át. Fektetve tárold két használat között, sörtével lefele.

 

  • Arctisztító kefénket, vagy bármilyen más fa eszközeinket rendszeresen ápolni szükséges, hiszen a fa szerves anyag, rostjai a páratartalomtól és a hőmérséklettől függően mozognak.  A NYERS-, nem festett, lakkozott vagy lazúrozott! fa keféket havonta-kéthavonta olajjal kend át. A felületkezelést mindig teljesen száraz fa felületen végezd. Én személy szerint olyan olajat használok a kezeléshez, ami éppen itthon van, lehet ez kókusz zsír, olíva olaj, repce olaj, napraforgó olaj…. Bármilyen rongyra önts egy pici olajat (de ne tocsogjon a rongy az olajban) és a száraz fa részeket masszírozd át vele. Fél óra múlva már használható is újra az adott eszköz. HaA hagyományos mosogatókefék általában műanyagból készülnek, és évszázadokig tart a lebomlásuk. Még a mosogató szivacsok is tartalmaznak műanyagot, nem újrahasznosíthatók és biológiailag lebonthatatlanok.

 

Tarts velem és válassz tudatosan arcápolásodhoz is fenntartható és környezetbarát eszközöket.

 

 

Tömeg 0,094 kg
Méretek 23 × 4 × 4,5 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Arctisztító kefe nedves arctisztításhoz” értékelése elsőként

Your email address will not be published. Required fields are marked

természetes arctisztító kefe és korong Arctisztító kefe nedves arctis...

7 000 Ft

Select your currency
HUF Magyar forint
EUR euró