fbpx
< Szappan, tusfürdő, sampon

Az Aleppo szappan a csodás tulajdonságainak, rendkívül magas, 30%-os babérolaj tartalmának, összetevőinek és az eredeti aleppói receptúrájának köszönhetően mára már az egész világot meghódította.

Hogy valóban eredeti Aleppo-i receptúra alapján készült a szappannal azt az alábbi ikon jelzi:

aleppo szappan ikon

Az Aleppo szappan egyik nélkülözhetetlen és meghatározó összetevője a babérolaj. Ez a híres szappan a szíriai Aleppo városáról kapta a nevét. A világ egyik legrégebbi szilárd szappanja, a Marseille szappan elődje. Olívaolajból és babérolajból áll, nem tartalmaz semmilyen szintetikus adalékanyagot vagy egyéb aromát.
A szappan kezdetben világoszöld színű, majd idővel bebarnulhat lassan. Ez természetes folyamat, mely hónapok alatt zajlik le, a termék minőségét nem befolyásolja.

1900. óta Salon-de-Provence-ban a Marius Fabre családi szappan műhely négy generáción keresztül örökítette meg a szappankészítés tekintélyes hagyományát. Mára ez az utolsó megmaradt független családi vállalkozás, ennek az ősi mesterségnek az örököse. Itt készülnek Aleppo szappanjaink. 🌱

Ügyelj rá, hogy szembe, szájba ne kerüljön. Ha a termék véletlenül a szembe kerül folyó vízzel öblítsd ki! Gyermekek elől elzárva tartandó! Tárolás száraz, hűvös, fénytő védett helyen!

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Frequently bought together

13 980 Ft
2 db termék

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Aleppo szappan 30% babérolajjal”

Your email address will not be published. Required fields are marked

marius fabre aleppo szappanok Aleppo szappan 30% babérolajja...

3 990 Ft