fbpx
< Len ágytakarók

Miért válaszd a Cozy Art len ágytakarót? 

  • Mert 295gr/m2 anyagvastagságú,
  • a legjobb minőségű európai lenből,
  • fenntartható és természetes forrásból származó anyagból,
  • Jacquard szövött technikával,
  • etikus körülmények között készült, mesteremberek keze munkája.

Olyan partnerünktől származik, ahol a tisztességes munkakörülmények és a környezettudatos gyártás iránti elkötelezettségünk maximálisan teljesül.

Erősen hiszünk a fenntarthatóság fontosságában a mindennapi- és az üzleti életben egyaránt. Arra törekszünk, hogy munkánk minden mozzanatában felelősségteljesek és figyelmesek legyünk minden részletre.

Mi is a len?

A len szövet növényi lenszálakból készül, nagyra értékelik a tartósságáért és a sokoldalú felhasználhatóságáért. A közepes súlyú anyag üreges szálakkal rendelkezik, amelyek természetesen szigetelnek, így nyáron hűvösek, télen pedig melegek. A növény betakarításakor a növény különböző részeiből a textilen kívül különféle termékeket készítenek, például köteleket, lenmagolajat lisztet…stb. Nem utolsó sorban pedig a len textil biológiailag lebomlik, ha nem használnak vegyszert az előállítás során.

A len textília nedvszívó és gyorsan szárad, népszerűsége több tízezer éves múltra tekint vissza. A 2017-es Pulse of the Fashion Industry jelentése szerint a len a második legfenntarthatóbb anyag a gyapjú után.
Len termékek esetében nem kell megijedni, ha nem találkozol organikus minősítéssel ellátott címkével, hiszen maga a termesztés a legtöbb esetben organikus. A len ellenállóbb növény, mint a pamut, nincs is szükség növényvédő szerek használatára, mivel az egyetlen ellensége a szántóföldi egér, nem a rovarok.

Mit jelent a Jacquard egy ágytakaró esetében?

A Jacquard szövött takarók minőségi és sokoldalú textilek. Az elegáns otthon kiegészítőinek klasszikusai közé tartoznak.
A jacquard nem a szövet vagy a szál összetételének minőségét vagy típusát jelöli, ahogyan sokan tévesen hiszik. A “jacquard-textil” a szálak szövésének speciális módját, nagy mintaelemű összetett szerkezeti mintát jelent.

Mi (a NANRI-s család) a saját életünkben is igyekszünk mindenből a természeteset, fenntarthatót választani. Nagyon szeretjük a termékeinket, természetesen mindet teszteltük és amit csak lehet használunk is, így teljes bizalommal és szeretettel ajánljuk Neked is. 🌱

Len ágytakarók mosása:

  • Mosógépben max. 30 fokon mosható.
  • Nem ajánlott szintetikus mosószerek, fehérítők vagy klórtartalmú mosószerek használata a tisztításához. Ajánljuk sensitive mosószerünket a mosáshoz. 

sensitive mosószer

SENSITIVE MOSÓSZER

  • Kiterítve a legjobb szárítani, de szárítógépben is szárítható a leggyengédebb fokozaton.
  • Vasalható is max. 150 fokon, de mi NANRI-sok a természeteseb, picit gyűrött megjelenéséért is szeretjük a lent. Sok ember számára hangulatosabb a ráncos megjelenése.

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ágytakaró – Cozy Art”

Your email address will not be published. Required fields are marked

Ágytakaró – Cozy Art

21 600 Ft