fbpx
< Otthon

Az ágytakaró anyaga puha, 100% természetes pamut, nem okoz allergiát, természetes érintés a bőrnek. A föld színű ágytakarók, dekorációk, zöld növények meleg és természetes anyagokkal kombinálva – még közelebb hozzák a természetet otthonodba.

Szeretnénk, hogy ez az ágytakaró ha az otthonodba kerül, akkor a megállásra emlékeztessen majd téged 💚. Néha engedjük meg magunknak a nagy rohanásban, hogy picit megálljunk. Hogy egy picit befelé forduljunk, és visszatérjünk önmagunkhoz. 

 

parketta mintás pamut takaró

Ha pedig elegáns és különleges ajándékot keresel szeretteidnek, akkor ebben a 100% pamut ágytakaróban ráleltél.

 

parketta mintás ajándék pamut takaró

Jacquard szövött pamut ágytakaróink és takaróink egy családi üzemben készülnek Litvániában. A régi technikák és a modern technológiák kombinációjának eredménye a kiváló minőségű és egyedi textíliák, melyeket nálunk megtalálsz.

Nagyon puha, finom tapintású és lágy esésű ágytakaró. Babáknak, gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt tökéletes választás.

A Jacquard szövött ágytakarók minőségi és sokoldalú textilek. Az elegáns otthon kiegészítőinek klasszikusai közé tartoznak.

A jacquard nem a szövet vagy a szál összetételének minőségét vagy típusát jelöli, ahogyan sokan tévesen hiszik.

A “jacquard-textil” a szálak szövésének speciális módját, nagy mintaelemű összetett szerkezeti színmintát jelent.

Mi (a NANRI-s család) a saját életünkben is igyekszünk mindenből a természeteset, fenntarthatót választani. Nagyon szeretjük a termékeinket, természetesen mindet használjuk is, így teljes bizalommal és szeretettel ajánljuk Neked is . 🌱

Válaszd az ágytakaró mellé olíva zöld színű, I.oszt. előmosott 100% európai lenből készült 2 személyes ágynemű garnituránkat.

len ágynemű egyszemélyes szett

A szett tartalma:

  • 205x205cm paplan huzat
  • 2db 50x70cm párna huzat

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ágytakaró 210x240cm – 100% pamut, világos bézs”

Your email address will not be published. Required fields are marked

Ágytakaró 210x240cm – 10...

22 900 Ft