Kollagént, C-Vitamint és Rutint tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula felnőttek részére.

Az ízületek felszínét borító vékony porcszövetben (hyalinporcban) előforduló kollagén rostok több mint 90%-át a II-es típusú kollagén alkotja. Így a COLLAGEN MOTION jótékony hatását az ízületekben, porcokban és a csontozatban fejti ki. {1,2} Az irha réteget legmagasabb mértékben az I-es és III-as típusú kollagén építi fel. {3} Ám a kor előre haladtával a felhám szerkezetben az I-es típusú kollagén válik dominánssá.{4}

Az étrend-kiegészítők piaca megfelelő ismeretek hiányában elnyelheti a fogyasztót, ezért szükségeltetik, hogy tisztán lásson a különböző kollagén típusok meglétének kérdéskörében.

Kapszuláinkat oly módon konstruáltuk, hogy az emberi test különböző területein a megfelelő hatóanyagok használatával segítsék a normál állapot fenntartását. Ezért eltérő típusú kollagént használtunk a bőr szerkezetének védelmére, valamint a csontozat és ízületek karbantartására. Így alkottuk meg az ATX COLLAGEN-t az I-es típusú kollagénnel, a COLLAGEN MOTION-t pedig a II-es típusú kollagénnel.

A kollagén fontos szerkezeti funkcióval rendelkezik a csontszerkezet normál fenntartását tekintve.  Vizsgálat támasztja alá, hogy a rendszeres, megfelelő minőségű hidrolizált kollagén bevitellel a csontsűrűség megnövekszik, az ízületi fájdalmak kialakulása csökkenhet {5}, illetve befolyásolja az osteoblast aktivitást, amely hétköznapi nyelven a csontépülés folyamatát jelenti.{6}

A termék hatékonysága a II-es típusú kollagén Rutinnal történő kombinálásának is köszönhető. A magas antioxidáns és szabadgyökfogó hatás eléréséhez a Sophora Japonica L. virág kivonatában fellelhető, flavonoidnak minősűlő {7} Rutin használatára esett a választás.

A hozzáadott C-vitamin hozzájárul a normál kollagén képződéshez és ezen keresztül a normál csontozat, fogak illetve a porcok normál állapotának, működésének fenntartásához. {8} Nem elhanyagolható, hogy a túlzott C-vitamin hiány csonttörékenységet idézhet elő, emiatt elengedhetetlen, hogy szervezetünknek megfelelő mennyiségben, rendszeresen biztosítsuk azt.{9}

Étrend-kiegészítő termékeink a Vcaps® Plus kapszulahéjakba kerültek letöltésre, melyek jellemzői: növényi alapú forrásból származnak, a Vegetarian Society jóváhagyta, GMO mentes projektekkel hitelesítették, KOSHER és HALAL tanúsítvánnyal rendelkeznek.

Zselatinszerű megjelenésük és fényes felületük eredményeként könnyen nyelhetőek.

A NANRI étrend-kiegészítők TALKUM-, TITÁN-DIOXID- (SZÍNEZÉK), SZILICIUM-DIOXID- (NANORÉSZECSKE), SZTEARÁT/SZTEARIN- (IMMUNELNYOMÓK), MALTODEXTRIN (SZÉNHIDRÁT), TARTÓSÍTÓSZERMENTESEK.

Felhasználási útmutató: fogyasszon napi 2 kapszulát étkezés közben

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Select your currency
HUF Hungarian forint
EUR Euro