Kollagént, C-Vitamint, Rutint és Asztaxantint tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula felnőttek részére.

Az Asztaxantin egy a természetben megtalálható karotinoid, amely fellelhető bizonyos algafajokban, pisztrángban, lazacban és különböző rákfélékben.{1} Jótékony tulajdonságai közé tartozik, hogy lassíthatja a bőröregedését, csökkentheti a ráncok kialakulásának esélyét, valamint védelmet nyújthat a káros UV sugarak ellen (fotoaging), melyek a bőr textúrájának romlásához vezetnek.{2} Erős antioxidáns, ennek köszönhetően gyulladáscsökkentő valamint immunválasz fokozó hatással rendelkezik.{3}  Az ATX javíthatja az emberi arcbőr rugalmasságát, továbbá gátolhatja a bőr túlzott vízvesztését.{9}

A bőr mechanikai védelmét az irhában megtalálható szerkezeti fehérje, másnéven a kollagén biztosítja. Legnagyobb mértékben az irharéteget az I-es és III-as típusú kollagén építi fel. {4} Ám a kor előrehaladtával a felhám szerkezetben az I-es típusú kollagén válik dominánssá.{5} Az ATX COLLAGEN kapszuláink összeállításánál alapos kutatást követően döntöttünk úgy, hogy az Asztaxantint az  I-es típusú kollagénnel kombináljuk.  A kollagén szájon át történő alkalmazása jelentősen növelheti a bőr hidratáltságát{6} Ebből adódóan, hatékony módszernek ígérkezik, hogy a dermában megtalálható fibroblasztokat{7}, melyek a kollagén termelésért felelősek{8} a megfelelő anyagok bevitelével pozitívan befolyásolhatjuk.

A kapszuláinkhoz hozzáadott C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, emellett a normál kollagén képződéshez és ezen keresztül az erek normál állapotának, működésének fenntartásához. {10}

A kapszulában megtalálható soron következő összetevőt a P-vitamint – másnéven rutint, évtizedek óta alkalmazzák a gyógyászatban aranyeres és visszeres panaszokra is.{11} Rendszeres alkalmazásával redukálódhat a hajszálértágulatokra való hajlam {12} Ennél fogva, esztétikailag is megőrizhető a bőr szépsége, természetes színe.

Étrend-kiegészítő termékeink a Vcaps® Plus kapszulahéjakba kerültek letöltésre, melyek jellemzői: növényi alapú forrásból származnak, a Vegetarian Society jóváhagyta, GMO mentes projektekkel hitelesítették, KOSHER és HALAL tanúsítvánnyal rendelkeznek.

Zselatinszerű megjelenésük és fényes felületük eredményeként könnyen nyelhetőek.

A NANRI étrend-kiegészítők TALKUM-, TITÁN-DIOXID- (SZÍNEZÉK), SZILICIUM-DIOXID- (NANORÉSZECSKE), SZTEARÁT/SZTEARIN- (IMMUNELNYOMÓK), MALTODEXTRIN (SZÉNHIDRÁT), TARTÓSÍTÓSZERMENTESEK.

Felhasználási útmutató: fogyasszon napi 2 kapszulát étkezés közben

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Select your currency
HUF Hungarian forint
EUR Euro